katarina28
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav, imam jedno pitanje.
Da li su obavezna predavanja za izvanredne studente? Hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kontaktirala profesoricu vezano za izlazak na ispit u studenom za izvanredne studente specijalističkog dipl. Studija upisanih o ovoj akademskoj godini.Hvala ti.
Da, predavanja za izvanredne su koliko vidim, 6. i 7.11. ako je rok nakon 10.11., onda postoji mogućnost da ćemo moći izaći na rok u studenom.
Kad će biti objavljeni rokovi?
Pozdrav, imam jedno pitanje.
A za redovne? (Znam da nacelno jesu, ali sto ako mi se preklapaju s predavanjima na specijalistickom...:hmne
Super, puno ti hvala.Kontaktirala profesoricu vezano za izlazak na ispit u studenom za izvanredne studente specijalističkog dipl. Studija upisanih o ovoj akademskoj godini.
Dobila sam odg. Da se prema obavijesti referade i pravilnika na ispit može izaći nakon odslusanih predavanja ( za redovne studente) . Dakle na ispit možemo izaći u veljači..
A da , valjda. Mozda nakraju vele da i to mozemo tek u 2 mj.Super, puno ti hvala.
Sad bar znamo, učimo politologiju za 11mj![]()
A valjda neće, kontaktirala sam mailom prošli tjedan prof. Ravlića iz politologije i potvrdio mi je da mi izvanredni sa specijalističkog, možemo izaći na rok u 11mj, samo što ispit spremamo po novoj literaturi.A da , valjda. Mozda nakraju vele da i to mozemo tek u 2 mj.
kako nema?Pozdrav svima!!! Može li mi netko reći zašto u studomatu nema prijava za EUP, rok je 11.11.? Prijave su do 05.11.
Hvala puno
http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/studenti?@=6t6k#news_31172Pozdrav svima!!! Može li mi netko reći zašto u studomatu nema prijava za EUP, rok je 11.11.? Prijave su do 05.11.
Hvala puno
Pa, ja u studomatu, imam za prijavu ispita ponudjeno samo radno i uljpkako nema?
Pa, ja u studomatu, imam za prijavu ispita ponudjeno samo radno i uljp
Da li to ima kakve veze sa predavanjima???Odnosno,da se dio kolegija mora odslušat. Ništa mi nije jasno..Pomozite
Trebala bi imati mogućnost prijave, meni je isto eup odslušan i od 29.10. mi je ponuđen za prijavu. Isto tako i građansko. Dakle zimski semestar...ista stvar i kod mene, a ponavljač sam i sve sam odslušala davnih dana, zna netko zađto ne mogu prijaviti ništa osim radnog i uljpa?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.