AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

mape5

Super Moderator
ja se ne bi baš previše pouzdala u tu skriptu od 25 strana - tu sigurno nema svega.

ocjenjivanje ti je isto kao i na nauci !! mozes ima max 4 nula za prolaz...

molim jednu dobru dusicu da mi odg. na par pitanja, a obavezno prvo !! molim vas :)

1.razlika izmedu europskog sporazuma i sporazuma o stabilizaciji i pridruzenju?
2.objasni ulogu ugovora i općih upravnih načela?
3.5 načela lokalne samuprave Vijeća Europe
4.kocept kapaciteta eu?
1. to je okvir, što je bitno... dakle:
glavna razlika između SSP i Europskih sporazuma uključuju postojanje evolutivne klauzule i odredaba o regionalnoj suradnji. Naime ES nisu određivali status zemalja u pogledu mogućnosti i procedure ulaska u proces proširenja EU već se status kandidata za članstvo stjecao naknadno tijekom uspješne provedbe obveza iz pridruženog članstva. Poptisnicama SSP-apotvrđen je status potencijalnog kandidata za članstvom u EUšto je viši stupanj odnosa nego onih u Europskim sporazumima. S druge strane, SSP-om se naglašava važnost regionalne suradnje usmjerene na stabililzaciju područja jugoistočne europe, znazno više nego europskim sporazumom

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Peroz..zakaj zafrkavas!? To je malo prosto da znas ;-) mi svi lagano u crvenom s zivcima od tog eupa a ti nama "za tj dana..25 strana.." Ides!!

peroz

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja se ne bi baš previše pouzdala u tu skriptu od 25 strana - tu sigurno nema svega.

Ni ja, nema veze kaj oni koji ucili iz nje prosli iz 1.
-rukom pisana

eup ili opd -kako kome, opd imas samo usmeni, prof.ok

goa

Ni ja, nema veze kaj oni koji ucili iz nje prosli iz 1.
-rukom pisana

eup ili opd -kako kome, opd imas samo usmeni, prof.ok

Di se i kako može nabaviti ta skripta?

Paris

ja placam veceru za tu sriptu :) !!! zasto su svi lijeni pretipkat je ;/ ... iiiiii dali postoji mogucnost kopiranja te skripte ???

Paris

kolega Peroz budi kolegijalan :) !!! plisssssssss... ne mozes rec da postoji skripta i onda nestat !!! nasladujes se tudom patnjom i neizvjesnoscu. e to je bezobrazno :p !!! plisssss daj skripticu ...

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Pa kolega,
Poziv u pomoć!
Pošalji skeniranu skriptu meni u pm, ja ću je brzo prepisati i vratiti.
Forumaši bi bili zahvalni
Hvala
kolega Peroz budi kolegijalan :) !!! plisssssssss... ne mozes rec da postoji skripta i onda nestat !!! nasladujes se tudom patnjom i neizvjesnoscu. e to je bezobrazno :p !!! plisssss daj skripticu ...
Ljuuudi! :) :awesome:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks