Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Zba se desit da ih prođe po 2,3, rijetko kad ih prođe 7,8 tolko ih prođe ak su lakša pitanja.Koliko skicam kao neku statistiku obicno se 7-9 max 12tak mucenika pozove na usmeni ili sam u zabludi?
Ja učim.Ako moze pomoc..ono u 5toj cjelini RH i EU kronologija razvoja odnosa..pa nije valjda da to treba uciti kronoloski? Vidim da je prosli rok bio datum SSP-a RH kao pitanj. Jel vi to ucite sve ili kaj da radim?
u kojem djelu knjige je to? imam knjigu pa mogu potražiti, još nisam počela čitati pa nekako moram i to početiJel može netko objasniti univerzalne službe?
ocjenjivanje ti je isto kao i na nauci !! mozes ima max 4 nula za prolaz...Da li netko može objaniti način ocjenjivanja ispita
smije li biti koje pitanje neodgovoreno?
1.str.256ocjenjivanje ti je isto kao i na nauci !! mozes ima max 4 nula za prolaz...
molim jednu dobru dusicu da mi odg. na par pitanja, a obavezno prvo !! molim vas![]()
1.razlika izmedu europskog sporazuma i sporazuma o stabilizaciji i pridruzenju?
2.objasni ulogu ugovora i općih upravnih načela?
3.5 načela lokalne samuprave Vijeća Europe
4.kocept kapaciteta eu?
i koji su to djelovi koji nisu nikad bili?ljudi proucavam ova pitanja sa rokova unazad neko vrijeme,stvarno imam osjecaj da je iz ovog predmeta 70 posto stvari jedino bitno i stalno se u principu to vrti ,doslovno se moze izbaciti neki dijelovi,ja ne znam jesam li zabrijo al eto oznacavao sam pitanja i ima dijelova sta nikada nisu bili...logika mi kaze da ih vjerovatno nece ni biti jer sam gledao i nisu bas nesto bitni dijelovi,a ima ih...jesam zabrijo ili bolje da onda i ucimo sve to...kazu neki da se moze predmet naucit u kraatkom roku ,a bas i ne bi rekao![]()
Koja skripta je najbolja za eup? i koliko vremenski je potrebno da se nauči? havla
Dojmovi s ispita, kolege po čemu učite?
pa koja je to skripta?Jedna od 25 str. oko tjedan dana.
Specijalna :grin:pa koja je to skripta?![]()
:aplauz:da?koliko pića bih ti morao platiti za tu skriptu?
desetog će plaća, pa da se pripremim...
![]()
Ako je to točno kupujem i ja!Jedna od 25 str. oko tjedan dana.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.