AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

ivana2103

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ima li tko dobronamjeran savjet kako izaci na kraj s ovim predmetom??? Znam da se mora ucit po knjizi,ali jel se mora znati bas cijela knjiga ili mozemo nesto preskociti?

Saraa

Ima li tko dobronamjeran savjet kako izaci na kraj s ovim predmetom??? Znam da se mora ucit po knjizi,ali jel se mora znati bas cijela knjiga ili mozemo nesto preskociti?
To se i ja pitam. Baš je teško. Treba se cijela knjiga :weeabooface: Čitala sam i tu po forumu sve i svašta bude na ispitu, kao i nauka, treba znat sve. Mene samo zanima dal treba one okvire u knjizi, bar da to ne.

Rick

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da, rekla je prof. Lalić Novak večeras na predavanju za izvanredne da i uokvireni text treba znati.

anita1989

jel položio ko ovaj ispit po skripti od krike, jel dovoljna skripta ili treba baš iz knjige štrebati?? i ako tko zna jel ima knjiga za posuditi u knjižnici pravnog faksa?
:confused:

dea0703

Pitanja sa današnjeg pismenog:
1. Ovlasti i funkcije europskog parlamenta
- odbor regija
2. Uredbe direktive i odluke
- načelo neizravnog ucinka i sudjelovanja
3. Europski standardi za javne službenike
- upravni kapaciteti
4. Proces javnih konzultacija
Caf
5. Proces pregovora i koja je zemlja sad u tom procesu
- europska politika susjedstva.

marxmaja

Ispite održava doc.dr.sc. Anamarija Musa u sobi 32/1, Ćirilometodska 4
Usmeni ispit održat će se u četvrtak, 15.11.2012. u 11.30 sati
1. Dugač Arijana
2. Mišljenović Anamarija
3. Mrvoš Silvia
4. Pavić Andreja
5. Španec Maja

Komisijski ispit - u 12.00 sati:
1. Dudić Anita
2. Jagarinec Milan
3. Perica Ivan
Podizanje indeksa u 12:30 sati - Kapić FAtima, Katić Kristina, Pinturić Sabina

dea0703

Dojmovi sa danasnjeg usmenig kod Muse: profa je super, mislim da su svi prosli. Neka pitanja: izvori prava, eup i nacela, europski sud, ombudsman... Zakonodavni postupci..caf.. Profesorica ispituje dosta kratko.

Patience

U mojoj grupi pitanja su bila što je europski upravni prostor, načela nabrojat, politke eu i reći još što znam o njima, europski sud i funkcije suda, europska komisija, bolja regulacija i od čega se sastoji... brzo ispituje i ako se dobro zna onda prekine..

nogalo007

Heeej ljudi jedno pitanjce! Jel se moze ovaj ispit proc po skripti od krike ili se bas mora cijela knjiga ucit? Hvala ;)

srecko

Jel treba učit one teorije integracije? Jel se moraju baaš dobro znat il da samo pročitam? Malo je dosadnjikavo to. :D

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks