martina_sk
Administrator
ja sam pisala ispit u isto vrijeme kad i eup i samo da vam kažem da su dopustili da se piše 5-7 min duže pod uvjetom da studenti samo jednom tokom ispita izađu van i onda tek svi na kraju.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa da ne izlaze jedan po jedan van kako su gotovi nego da čekaju dok svi ne napišukak to misliš da studenti jednom izađu van? kuda bi išli?
Probaj po ovoj skripti od 80 stranica od krike.Poz ljudi..dajte mi molim vas recite,koliko treba otprilike da se spremi ovaj ispit?nadobudno ga planiram prijavit sad za dekanski,pa se dvoumim dal da na vrijeme odustanem ili da ipak probam :crazy:
SSP predstavlja novu generaciju sporazuma o pridruženom članstvu za države obuhvaćene procesom stabilizacije i pridruživanja za razliku od Europskih sporazuma temeljem kojih su države Srednje i Istočne Europe stekle status država kandidatkinja za članstvo u EU.Rekli su sam na webu valjda ce bit na nasoj prvoj strani
Jel mi netko moze objasniti upravni kapacitet i razliku izmedu europskog sporazuma i sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju? HVALA!
literatura ti je samo nova knjiga i nemas nist drugo i uci samo po njoj, bez skripta. ja sam bila kod Muse na konzultacijama i rekla je da samo po knjigi ucim bez skripta i pitanja s foruma,jer ak ucis iz sedam izvora onda neces nist naucit. to sam se danas i na usmenom uvjerila dok sam slusala. danas je sve pitala europsku kvalitetu javne uprave i nitko joj nije odgovorio tocno kaje trazila. znaci tu pita povijesno kak se kvaliteta razvijala, sto se danas moze reci sto je kvaliteta, CAF, Bechmarking... znaci sve kompletno treba znati kaje pod kvalitetom javne uprave od 201.-206. stranice.Jel se ovaj predmet može proć samo po ovoj novoj knjizi il trebaju neke nadopune, hvala
da, cijela knjiga...cijela knjiga je potrebna?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.