Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
obično četvrtkom :happy:kad obično bude usmeni, jel može netko reći, hvala :evilimu:
ja ću ti pomalo koliko stignem i koliko znamBok ljudi!!! jel mi može netko odgovoriti na par pitanja, MOLIM VAS!!! Malo sam zbunjena...
1. Pravni izvori EU?
2.Kao kakva organizacija nastaje EU?
3.Zašto dolazi do erozije 3 stupa?
4. 2 upravne reforme koje utječu na kvalitetu uprave?
5.Utjecaj Europskog SUDA na tranzicijske zemje?
6. Koja je razlika između zakonodavnih procedura u kojima sudjeluje EP?
7. Demokratska kontrola E SUDA ?
8.Razlika između implementacijskog i demokratskog deficita?
9.EESC struktura?
10. Razlika između odbora koji je u komitologiji i odbor u agencijama?
11. Kvaliteta javnih SLUŽBI ?
12 Javne službe prema dokumentima EU?
13. Nadzor nad EK?
14. i zadnje DA LI JE EUROPSKA VLADAVINA ISTO ŠTO I DOBRA VLADAVINA?? tj. doktrina dobre vladavine???
Molim nekog za odgovore, plizzzzzz!!!
Kolokvij? Nema kolokvija iz europskog upravnog prostora, kolokvij za koji pise 24.11. se odnosi na Europsko upravno pravo, a to je predmet upravno-pravnog smjera na trecoj godini.hey ljudi. hitno trebam informaciju, pa molim dobru dusu koja zna odgovor neka mi kaze. ovako...pise na str prava gdje stavljaju obavjesti za nas da se moza izaci na kolokvij 24.11, mogu i redovni i izvanredni ici. e sad zanima me dal se mora ici na predavanje da bi se moglo izaci ili se ne mora???ja sam izvanredan i sutra mi pocinju predavanja za eup a ne pase mi bas ici, ali ako bas moram zbog kolokvija ici cu. inace ja se nadam dat 15-tog ovaj ispit ali u slucaju da ne prodem da mogu izac na kolokvij!!!
HVALA
kolko ja znam mi nemamo kolokvij iz eup, na pravu imaju, ali se gradivo skroz razlikuje, nije to istohey ljudi. hitno trebam informaciju, pa molim dobru dusu koja zna odgovor neka mi kaze. ovako...pise na str prava gdje stavljaju obavjesti za nas da se moza izaci na kolokvij 24.11, mogu i redovni i izvanredni ici. e sad zanima me dal se mora ici na predavanje da bi se moglo izaci ili se ne mora???ja sam izvanredan i sutra mi pocinju predavanja za eup a ne pase mi bas ici, ali ako bas moram zbog kolokvija ici cu. inace ja se nadam dat 15-tog ovaj ispit ali u slucaju da ne prodem da mogu izac na kolokvij!!!
HVALA
tak sam i ja prijavila ljudske potencijale pa me nema na popisu (osobno sam odnijela prijavnicu). Zvala sam referadu i rekla mi je teta Klanac da ništa ne brinem nego samo da odem na ispit i kažem da nisam na popisu.Ja poslala prijavnicu za ovaj ispit poštom, no međutim nema me na popisu. Ima li tko kakvih iskustava? Da nazovem fax ili da odem u prvom mjesecu? Iako bih najradije sada ...
ovo je nova literatura a je li dovljno uciti po prezentacijama, nisam sigurna jer sam sad na trecoj godini ali mislim da je.dal postoji neka nova literatura za ovaj predmet ili se još uvijek dovoljno samo učiti iz onih prezentacija?
monitoring model – obuhvaća agencije čija je aktivnosti usmjerena na prikupljanje objektivnih i usporedivih informacija na nekom tehničkom, znanstvenom ili društvenom području, a koje to čine uz pomoć mreže nacionalnih agencija (npr.Europska agencija za temeljna prava..)Još me muče ova pitanja pa ako itko zna odgovor... MOLIM VAS!!
Demokratska kontrola E SUDA ?
Utjecaj Europskog SUDA na tranzicijske zemje?
Zašto dolazi do erozije 3 stupa?
Razlika između odbora koji je u komitologiji i odbor u agencijama?
Monitoring model?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.