maraya
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja sam sad gledala,stavili su samo za organizaciju...rezultati?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam sad gledala,stavili su samo za organizaciju...rezultati?
nema ih još, pa kaj nisu trebali u 5 biti???:angry:rezultati?
a jesu,al znaš da su oni MALO usporeni...nema ih još, pa kaj nisu trebali u 5 biti???:angry:
da malo...a jesu,al znaš da su oni MALO usporeni...
nisu faze nego obiljezja:Zanima me jel zna netko nabrojati faze (ili nešto slično, nisam baš sigurna) kod procesa stabilizacije i pridruživanja?
Di uopće mogu nać PSP?
ah,kod njih nikad nezneš...jednom su stavili oko 23,23:30...ma luđaci...pa kad oni misle to objaviti, prije 4 sata je trebalo biti i uljp je već stavljen u 7 sati, a za njega su rekli u 9... nemrem vjerovati:FIREdevil:
dobro su se sjetili...ljudi laku noć i sretno!!!
pismeni i usmeni,bez obzira...kolege, šta je iz ovog predmeta samo usmeni bez obzira bila redovni ili izvanredni??? hvala
Imaš ovdje nešto: http://www.pravo.hr/UZ/drustveno_veleuciliste/dokumentiKoprić Ivan, Anamarija Musa, Vedran Đulabić (2008) Europski standardi regulacije službi od općeg interesa: (kvazi) nezavisna regulacijska tijela u izgradnji modernog kapitalizma. Hrvatska javna uprava (8):3, str.647-688
Musa Anamarija (2008) Hrvatska i europski upravni prostor: Prema europskoj kvaliteti javne uprave? Pusić Eugen (ur) Hrvatska država i uprava – stanje i perspektive. Okrugli stol održan 26. i 27. ožujka 2008. u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti, Zagreb; str.171-182,
Musa Anamarija (2006) Europski standardi u pogledu službeničkog prava. Hrvatska javna uprava, vol.6., br.3.
Molim pomoć kako da dođem do ovih materijala, probala sam na internetu ali ništa!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.