Jadranka15
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Super imate sreće svi polažete kod prof. Goranke Lalić, ona je divna osoba, spokojna, fina, tolerantna pomaže sve super - sretno.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ispit je lagan..literatura zanimljiva i bez problema se može spremit za kakvih tjedan dana.ak može netko pomoći- koliko otprilike treba za spremit ovaj ispit? thanx kolege!
jeeej, čestitam ti!! :cheer:ja danas položila! pitanja-europsko vijeće i akti 1 stupa-pojasniti...to je to-4 u indexu! ispit nije težak-može se naučiti za tjedan dana bez problema.
Imas je u skriptarnici, autor "obivana". To su ti pitanja i odgovori.molim vas gdje se može naći ta skripa od 24 str., ja sam našla u skriptarnici od 40 str.
hvala !
ne moras znati sva poglavlja, samo si zapamti da ih ima 33 i neka nabrojine znam da li moramo znati datume ugovora, ali me zanima da li moramo znati nabrojati sva poglavlja pregovora?
Prije svega čestitke na četvorci!!Svaka čast! Nego,može li malo više inf.kako si učila(kaj po onoj skripti od obivane ili?)i na kaj posebno obratiti pažnju posebice oni kaj nisu previše upućeni u predmet. Hvala unaprijed!evo i ja sam prošla, pismeni dio ispita je bio bi lagan, sve općenita pitanja, usmeni kod Lalićke, 4 pitanja; europski sud, faktori koji otežavaju institucionalizaciju eupa, načela procesa stabilizacije i pridr. i javna politika. četvorka u indeksu)
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.