AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

anita pi

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molim da javite čim će se znati rezultati... samo se nadam da to neće biti oko ponoći, a ispit odmah ujutro! Svima sretno!

monica

Na kojoj stranici budu rezultati? Pretpostavljam pravo.hr - katedra upravna znanost?

mateja19

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da,tako su rekli na pravo.hr.nadam se samo da neće biti prekasno rezultati jer ću izluditi od neizvjesnosti.

na pismenom su bili prof-lalić i asis.škarica,da li to znači da će netko od njih biti na usmenom ?

laminat

na pismenom su bili prof-lalić i asis.škarica,da li to znači da će netko od njih biti na usmenom ?
Na usmenom su uvijek dosad bili Musa i Lalićka,bar jedna od njih dvije,ako ne i obodve..:wink5:

smotankusha

da,tako su rekli na pravo.hr.nadam se samo da neće biti prekasno rezultati jer ću izluditi od neizvjesnosti.

a-a, ne znači

mateja19

sada vidjela da ovi koji su prošli državnu imaju usmeni kod prof.Musa što znači da je mi nećemo imati jer je isti dan usmeni :dry:

anita pi

Ej ljudi jel vi šta ponavljate ili se nadate da je usmeni samo formalnost (ako do toga dodjemo) ? Koma je ova neizvjesnost ...

mateja19

ja se isto nadam,makar ne bi na to računala.ja ne mogu ništa učiti dok ne saznam da li sam prošla...ovaj puta sam napisala ispit tako da nemam pojma hoću li proći,za razliku od državne di sam znala.koma mi je ovo čekanje...neka što prije stave...

Sonia

tako i ja, negdje sam na granici i nemam pojma hoću li proći, a tak sam nervozna da ne mogu učiti. refrešam stranicu cijelo vrijeme :blushed: a državnu su objavili već oko podneva :sad:

obivana

pola deset, rezultata nema, katastrofa. Uopće ne znam dal da učim, a usmeni će nam stavit u jutro. Još jedna ne prospavana noć joooooooj

anita pi

A kako je nama koji smo van Zagreba i jos u radnom odnosu-ja cu u ponoc javiti poslodavcu da me sutra nema... ne znam dal da se veselim ako prodjem il da mi lakne jer mi je na poslu ludnica!! Pozdrav svim izvanrednim i zaposlenim studosima!!

TIHANA K

nisam ni ja u zg. ja ak sam prosla, moram se u pol 6 u jutro probudit da bi dosla do zg. mislim da nist od spavanja ovu noc ak ih uskoro ne objave

TIHANA K

da li su sigurno danas rezultati? mozda su sutra. mozda su nam krivo rekli. nebi se nist cudila da je tak jer mi na toj katedri vise nist nije cudno i nemoguce.

monica

Koliko sam skužila,i na prošlom roku su tek oko ponoci cca stavili rezultate :/

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks