Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
vjerojatno je to ovoMolim odgovor za 4 načela regulatornih agencija?
Hvala
- Ministri u Vijeću EU dogovaraju se o ciljevima pol. u određenom područjumože li mi netko reći koja su 4 stadija OMC-a?
hvala unaprijed!
sastoji se od primarnog (osnivački ugovori,opća načela prava(zaštita temeljnih ljudskih prava,pravna sigurnost i zaštita legitimnih očekivanja,zabrana diskriminacije,načelo proporcionalnosti)) i sekundarnog prava (pravni akti institucija EU(to ti je ono po stupovima koje akte donose-1.stup-uredbe,odluke,direktive,preporuke i mišljenja,2.stup-zajednička stajališta i zajedničke akcije,3.stup-zajednička stajališta,odluke,okvirne odluke i konvencije),međunarodni sporazumi i sudska praksa)može mi netko reci od cega se sastoji pravni sustav eu??? hvala!
-formulacija ciljeva, donošenje pravila i postavljanje standardajel tko zna odgovor na pitanje: komponente regulacije?
hvala
vjerojatno tu traži ovo...pa si ti sad izvuci što misliš da je najbitnijekako ek utjeće na nastanak eupa???
Jel zna neko odgovore na ova pitanja:
1.Što čini EUP?
2.Kada je i u kojem institucionalnom obliku nastala EU?
3.Koji su problemi tranzicijskih zemalja što se tiču drž.uprave?
načelo supsidijarnosti i razmjernosti ti se spominje kod javnih politika,točnije nadnacionalnog stupa-metode Zajednicemože li mi netko reći nešto o supsidijarnosti i razmjernosti i o tri vrste interesnih skupina... tnx..
dajel ispit u 13h
hvala
Mislim da je ovo ...kako ek utjeće na nastanak eupa???
da, ali racunajte da ce malo kasnit kao i uvijek al ipak dodjite u kolko pise da je ispit.:laughing:jel ispit u 13h
hvala
U svakom slučaju prije pol 2 nebumo počeli pisat :laughing:da, ali racunajte da ce malo kasnit kao i uvijek al ipak dodjite u kolko pise da je ispit.:laughing:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.