Ivancica05
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li ste otvorili ispit? Ja ne moguopet se ništa ne otvara
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da li ste otvorili ispit? Ja ne moguopet se ništa ne otvara
neće ni meniDa li ste otvorili ispit? Ja ne mogu
evo biti će od 11:10 dostupan testneće ni meni
Ispit je kasnio 10 minopet se ništa ne otvara
Navjerojatnije sutra oko 10-11 sati tako je bilo na prijašnjim rokovimaKada su usmeni
Nema rezultata jos na Merlinu-u, ali ja sam dobila poziv za usmeni na mailJesu li vam stigli rezultati?
Meni nisu jos uvijek!
Provjerila sam e-mail, i ja sam dobila poziv na usmeniNema rezultata jos na Merlinu-u, ali ja sam dobila poziv za usmeni na mail
Htjela bi samo znati koliko imam bodova :/ valjda ce staviti rezultate danasProvjerila sam e-mail, i ja sam dobila poziv na usmenisuper, onda se mozda vidimo
I ja isto! Ma hoce, prije ili poslije.Htjela bi samo znati koliko imam bodova :/ valjda ce staviti rezultate danas
Ne ja sam tražila referadu točnije gđa. SanjuPozz, dali znate kako mogu upisati e- kolegij na Merlinu, pokazuje mi poruku da nemogu sama upisati kolegij. Dali moram tražiti od prof. da mi da odobrenje ili šta već? hvala.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.