Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a joj teško ih je iz glave ali evo otprilike, je bilo po sjećanjuMozete li napisat pitanja ako nije problem? I po cemu ste ucili?
Odmah dan poslije pismenogKoji dan je bio usmeni na ovom roku?
U koliko sati je sad bio?Odmah dan poslije pismenog
U koliko sati je sad bio?
Planiram na sljedecem roku izac i na Eup i na Gp koje je srijedom u 14h
[/QU
Da, dovoljno je.Molila bih inf. da li je za online ispit dovoljno imati i pokazati osobnu iskaznicu ukoliko je index na faksu? Hvala
Odlicno, hvala ti!Od 10:30 - 11:00h, u slucaju da ti se nesto poklapa samo posaljes mail pa ce ti sigurno izaci u susret
Moja je grupa imala u 12:30 i onda je profesorica rekla da ima jos jednu grupu u 13:15, mislim da nas po prezimenima rasporediOdlicno, hvala ti!
Ja sam bila kod profesorice Romee Manojlovic Toman, pitala me procjenu ucinaka propisa (RIA), sto je europeizacija i temeljni pristupi i nadleznost sudova i postupke pred sudommože pitanja neka sa usmenog....jel teško pitaju
Koliko vidim, pitanja na usmenima se ponavljaju i ne ispituju previse detaljnoJa sam bila kod profesorice Romee Manojlovic Toman, pitala me procjenu ucinaka propisa (RIA), sto je europeizacija i temeljni pristupi i nadleznost sudova i postupke pred sudom
Druge je jos ispitivala demokratski deficit, agencije, mandatara, redovni zakonodavni postupak, odbor regija, simplifikacija, komitologija i vise se ne sjecam
Profesorica je stvarno super, ako na pocetku bas i ne znas pitat ce vise pitanja samo da izvuce pozitivnu, dosta vremena daje za razmisljanje
meni je isto tako. poslala sam mail Sanji i prof Lalić-NovakJel još netko ne može pristupiti kolegiju EUP na Merlinu? Ulogirao sam se i svi kolegiji su mi izbrisani a do jučer je sve bilo ok , 40 minuta do ispita.
Meni je tako bilo, morate uci pod godinu 2019/2020 jer ste sada na 2020/2021 na kojoj jos nista nemameni je isto tako. poslala sam mail Sanji i prof Lalić-Novak
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.