AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

ANA1003

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Na ovom roku je ispitivala Romea Manojlović T., ali je naglasila da idući put neće ona ispitivati jer se rotiraju jos Lalić Novak i Musa.
Rasporedile su se na vise predmeta iz njihove katedre.
Pitanja koja se vrte na usmenom su ista kao sto na forumu pise za Lalic Novak.
Usmeni je bio dan poslije pismenog u 12sati.

Sretno :)

Martina0811

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Poštovani kolege ima nas i nešto starijih na ovom faxu koji se u moru ovoga ne snalaze baš najbolje‍♀ pa bi molila nekog da objasni kako se sad održavaju ispiti? Kako ide pismeni kako ide usmeni?
Hvala puno

mario1975

Poštovani kolege ima nas i nešto starijih na ovom faxu koji se u moru ovoga ne snalaze baš najbolje‍♀ pa bi molila nekog da objasni kako se sad održavaju ispiti? Kako ide pismeni kako ide usmeni?
Hvala puno
[/QUOTE]
Pismeni ispiti se održavaju na platformi Merlin (link: Merlin 2019/2020) gdje je potrebno izabrati kolegije koje slušaš i polažeš, a neke i profesori dodaju po prijavljenim ispitima. Ispit se održava u zadano vrijeme i pitanja su problemska gdje moraš povezivati gradivo. Nakon što prođeš pismeni na svoj mail [email protected] dobiješ poveznicu na google meet gdje se prijaviš sa svojim mailom i lozinkom te putem kamere i mikrofona licem u lice sa profesorom odgovaraš.

LuciaL

Kolege ima netko slucajno knjigu EUP kod sebe? Treba mi za zavrsni, a u knjiznicama ju nemoguce naci..

PetraZG97

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kakve su profesorice sada na online usmenima s obzirom da je pismeni dosta drugaciji (olaksan) od prijasnjih?
Pitaju li detaljnije ili se mogu bazirati na njihova pitanja koja ovdje skupim?

Monti_1502

PLEASE HELP! Ekipa imam jedan problem! Na merlinu su mi vidljivi svi e-kolegiji osim Eup-a, a upisan je naravno i prijavljen je rok 08.09. medjutim meni kao da ni nije upisan. Jel ima itko takvu situaciju?

PetraZG97

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
PLEASE HELP! Ekipa imam jedan problem! Na merlinu su mi vidljivi svi e-kolegiji osim Eup-a, a upisan je naravno i prijavljen je rok 08.09. medjutim meni kao da ni nije upisan. Jel ima itko takvu situaciju?
I ja sam ga prijavila za taj rok, ali navodno ce nas dodati tek kad zavrse odjave za taj rok

KMLM

Tko je prosli puta ispitivao na roku u 7.mj?
mislim da danas, odmah poslije podne,,,, meni je odmah pisalo ocjena jedan jel to tak normalno :D:D:D:D:D ili ima još nade? Pitanja po meni dost su teška bila

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks