Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Imam je ja, trenutno sam na poslu, ali mogu ti pogledati kaj ti treba kad dođem domaKolege ima netko slucajno knjigu EUP kod sebe? Treba mi za zavrsni, a u knjiznicama ju nemoguce naci..
I ja sam ga prijavila za taj rok, ali navodno ce nas dodati tek kad zavrse odjave za taj rokPLEASE HELP! Ekipa imam jedan problem! Na merlinu su mi vidljivi svi e-kolegiji osim Eup-a, a upisan je naravno i prijavljen je rok 08.09. medjutim meni kao da ni nije upisan. Jel ima itko takvu situaciju?
Da tako je meni i Sanja odgovorila uglavno dva dana pred ispit te dodaju i isto imam takvu situacijuI ja sam ga prijavila za taj rok, ali navodno ce nas dodati tek kad zavrse odjave za taj rok
Tko je prosli puta ispitivao na roku u 7.mj?kad su rezultati? zna netko?
mislim da danas, odmah poslije podne,,,, meni je odmah pisalo ocjena jedan jel to tak normalnoTko je prosli puta ispitivao na roku u 7.mj?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.