Usmeni, kao što rekoh, valjda bih radije pred streljački vod nego na usmeni, al' prošla sam, dobila sam 2, a to je ono što me muči jer znam da znam za više, no zblesiram se i možeš ga frigati.
Uglavnom, jedna kolegica je pala, jer je sama rekla da nije baš skroz prošla EUP jer je 3 ispita u podjednako vrijeme prijavila, pa je 2 prošla, a ovo onda ok, pa joj rekla prof. vidimo se drugi put. Druga kolegica je turbo znala i dobila je 3.
Mislila sam, tj.nadala sam se da bude ona dobila 4, a ja 3, ali dobro, što se mene tiče zapravo odlično, jer mi je zadnji ispit i sad se bacam na diplomski.
Pitanja, sad nakon sve te moje zblesiranosti bila su za sve nas tri: Vijeće ministara, Europski parlament, Europska komisija, sve o svakom o navedenih tijela, onda demokratski deficit, pa akti, zakonodavni i oni drugi, procedura donošenja, javne konzultacije, uvjeti za pristup neke zemlje EU (politički, ekonomski, pravni i administrativni-upravni kapacitet), mediteransko proširenje, izvori prava EU... uglavnom u tom smislu, al ja više i ne znam točno kaj sam pitana, jer mi je stres bio, sad opuštanje mišića i mozga i sad me tek glava boli

Uglavnom sasvim ok i super.