Jadranka15
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li se putem udruge mogu organizirati tečajevi ECDL 1-7 koji se priznaju u EU?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ti tečajevi koštaju između 100 i 250 kuna po razini, ne vjerujem da bi veleučilište primilo vanjske suradnike da u njihovim prostorijama zarađuju novac, ako si na to ciljala?Da li se putem udruge mogu organizirati tečajevi ECDL 1-7 koji se priznaju u EU?
A može li malo više inf. kolegice, na kaj si točno mislila, koji ECDL tečajevi?Da li se putem udruge mogu organizirati tečajevi ECDL 1-7 koji se priznaju u EU?
CARNet osigurava tečajeve za sve studente, i to besplatno: http://www.srce.hr/osnovni/
ne, vrijedi i za redovne i izvanredne.Kolko ja znam to vrijedi samo za redovne studente..
za sada su jos besplatni za clanove akademske zajednice, ali je bilo priče da će se početi naplaćivati, neće biti preskupo ali opet neće biti ni besplatno.Evo informacije u svezi ECDL tečaja:
Osnovni tečajevi Srca namijenjeni su svim zainteresiranim polaznicima, a za polaznike koji su članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta) su besplatni.
CARNet osigurava tečajeve za sve studente, i to besplatno: http://www.srce.hr/osnovni/
pa poželjno je prvo ići na predavanja pa onda polagati ispit (a ispit se može a ne mora polagati, sve po izboru), dobije se skripta i blok, samo treba ponijeti olovku, a čak ni to jer, sve ima u skripti. ali može se ispit polagati i bez odslušanih predavanja.Da li se na predavanja može ići bez polaganja ispita?
Ispiti se naplaćuju, a predavanja su besplatna, jel tak?
ja mislim da može.Može li te tečajeve i zaposleni apsolvent i to još uvijek redovni?
ma ja sam odslusala sve osnovne i pola naprednih, polozila 3 ispita od osnovnih, prekosutra polazem jos 2, a ovo sam napisala tak da ljudi znaju sto ih ceka. pokusat cu polozit do 11. mj. sto god mogu, jer do 31.10. imam carnet, a ne znam sta ce mi bit sa studentskim pravima. :happy: uglavnom nakon tih ECDL-ova pucam na neki web dizajn sa upisom u radnu knjizicu, vidjet cemo sta ce bit od toga. al hvala ti u svakom slucaju.Hej, nazovi čisto informativno Ministarstvo uprave, Centar za stručno usavršavanje državnih službenika pa pitaj da li oni organiziraju predavanja za građane u svezi ECDL i koliko naplaćuju
ne znam ti to, ali da probaš nazvati neki konzumov kontakt/info centar pa ih pitati za to? druga ideja mi ne pada na pamet...pozdrav,
da li netko zna gdje se mogu kupiti knjige iz ECDL biblioteke za MS Office 2007.?
bilo u Konzumu nedavno po 10 kn, pa ak netko zna Konzum gdje bi toga još bilo, po istoj cijeni po mogućnosti, molim da javi!
mučos gracijas
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.