Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
koristi pa makar i 5 min više. kao da nitko nikad nije položio ispit u 30 min! ima studenata koji su i više od 2 dobili pa pisali su isto kao i svi 30 min, tako da... 10 min više je veliki pomak i pomoć.Mogli ste to zaokružiti na 45 minuta ili jedan školski sat što bi bilo sasvim dovoljno.Povećanjem od 5-10 minuta nitko neće profitirati.
Molimo te, objavi poslani dopis ovdje.obaviješteni su prof. katedre Upravne znanosti o problemu trajanja kratkoće ispita i dostavit će im se dopis u roku 2-3 dana u kojem se traži da se poveća trajanje ispita na 40 minuta.
Srdačno,
jeste poslali?Poštovani kolege,
obaviješteni su prof. katedre Upravne znanosti o problemu trajanja kratkoće ispita i dostavit će im se dopis u roku 2-3 dana u kojem se traži da se poveća trajanje ispita na 40 minuta.
Srdačno,
Ivana Branilović, predsjednica Udruge studenata javne uprave
Poslano je, javim odgovor odmah kad stignejeste poslali?
ima li odgovora? pozitivnog?
:hmmm:
a kai ste tak nestrpljivi, vježbajte prstiće malozaboga...zar im treba tjedan dana da odluce da ispit traje 10min. duze???
malim koracima kolegice prvo...a kai ste tak nestrpljivi, vježbajte prstiće malošalim se. trebali bi pisat peticije da smanje kriterije
![]()
ta odluka zahtijeva velike napore velikog mozga :thinking:i tako dani prolaze...:whistling:
zašto nezahvalni? ti stvarno misliš da su 35-40 min ljudski uvijeti za napisati onakav ispit? s onakvim cjepidlačenjem? s onakvim kriterijima? zar ne bi bilo lijepo kada bi dobio ispit, pročitao pitanja, i počeo s odgovaranjem bez ikakvog straha jel prošla minuta ili stalnog gledanja na sat, i na kraju-provjeriti svoje odgovore?kako su neki nezahvalni! daš im prst, oni bi ruku! ja da sam imala svaki puta još 3min samo da iskontroliram kaj sam napisala, bila bi zahvalna ko mali Ivica! milsim da sa 10 min duljeg pisanja se može puno učiniti! zato ne kukajte...
slažem se sa kolegicom Martinom u potpunosti! mislim da i 5 minuta može jako puno koristiti na ovim su ispitima jer sam ih sama sve prošla i još pola dana dolazila k sebi...i znam da nije lako ni psihički a ni fizički to odraditi...koristi pa makar i 5 min više. kao da nitko nikad nije položio ispit u 30 min! ima studenata koji su i više od 2 dobili pa pisali su isto kao i svi 30 min, tako da... 10 min više je veliki pomak i pomoć.
upravo to! zašto bi uopće pisanje jednog ispita trebalo biti teško psihički i fizički?... jer sam ih sama sve prošla i još pola dana dolazila k sebi...i znam da nije lako ni psihički a ni fizički to odraditi...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.