AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski rok - 2012. godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

filip01

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne razumjem zašto su odlučili da se ne može prijaviti više od 1 .ispita, jel su dali možda kakvo objašnjenje za to ?? mislio sam 2 ispita prijavit, ali jbg ...

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ne razumjem zašto su odlučili da se ne može prijaviti više od 1 .ispita
ne znam, ali nagađam da si tako olakšavaju (administrativni) posao. :) jer računaju davećina defacto rješava jedan ispit po roku. ;)

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Gdje nam je predstavnica Udruge, baš me zanima koji su im bili argumenti zašto se može prijaviti samo jedan ispit?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
baš me zanima koji su im bili argumenti zašto se može prijaviti samo jedan ispit?
čist sumnjam da ta odluka ima ikakve veze sa udrugom, predstavnicima... pa oni su samo skupili potpise peticije i predali ih.

osim toga, ovo je izvanredni rok. defacto GRATIS mogućnost i uvjeti su takvi kakvi jesu.

Aine

Naravno, nisam ni mislila na Udrugu. Zanima me što su akademske starješine rekle. No dobro, bilo kako bilo, budimo sretni da ga imamo. Meni i treba samo jedan ispit za uvjet, a i činjenica je da teško se može položiti više od jednog predmeta.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
činjenica je da teško se može položiti više od jednog predmeta.
pa, da. to je valjda za 90 posto studenata realno. oni kojimaje ostalo par ispita za uvjet, su trebali misliti na to ranije. :)

nego, ovo da se prijavljeni ispit ne može odjaviti, s obzirom da prvi put čujem tu sintagmu na našem faksu, zanima me znači li to kako se neizlazak računa kao pad?

Aine

Da. U svakom slučaju, sretno kolega! :)

nego, ovo da se prijavljeni ispit ne može odjaviti, s obzirom da prvi put čujem tu sintagmu na našem faksu, zanima me znači li to kako se neizlazak računa kao pad?[/QUOTE]

Da, vidiš to i mene zanima. Možda se to misli na generaciju koja ima privilegiju koristiti se ingenioznom tehnologijom zvanom Studomat?

Afrodita

Da. U svakom slučaju, sretno kolega! :)

nego, ovo da se prijavljeni ispit ne može odjaviti, s obzirom da prvi put čujem tu sintagmu na našem faksu, zanima me znači li to kako se neizlazak računa kao pad?
Da, vidiš to i mene zanima. Možda se to misli na generaciju koja ima privilegiju koristiti se ingenioznom tehnologijom zvanom Studomat?[/QUOTE]

Već sam dolje napisala i već ne nekoliko puta rečeno da se NE računa kao pad! Rok kao i svaki drugi!

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Sa čime mislite odjaviti ispit, sa odjavnicama ?
ma, sve mi je jasno. :) Samo prvi put da se naglašava nemogućnost odjave, pa me zaintrigiralo.

realno kalkuliram unaprijed da mi se može desiti najmanje šest razloga zakasnuća :) na ispit. prvi je svakako da mi već tjedan dana auto kašljuca, pa se plašim da mi na nekom semaforu na putu do fakasa se skroz ne iskašlje, a ja popušim pad. :D

Afrodita

ma, sve mi je jasno. :) Samo prvi put da se naglašava nemogućnost odjave, pa me zaintrigiralo.

realno kalkuliram unaprijed da mi se može desiti najmanje šest razloga zakasnuća :) na ispit. prvi je svakako da mi već tjedan dana auto kašljuca, pa se plašim da mi na nekom semaforu na putu do fakasa se skroz ne iskašlje, a ja popušim pad. :D
Zato postoji javni prijevoz :laughing:
Storjakica je samo prepravila tekst koji je bio objavljen za pravnike.
Da, nemogućnost odjave piše, a da postoji mogućnost odjave baš me zanima čime bi to mi mogli ispit odjaviti. Odjavnicom?
Eto, da se ne ponavlja pitanje 100 puta i prenatrpava forum. Nadam se da je razješnjeno sve u svezi dekanskog.

Aine

pa da dojdem sav smrdljiv i znojav, pa me odbiju zbog higijensko-ekoloških razloga... :D taman posla. :)

thx što si javila. čekamo cijeli dan. :)
Možda ti se smiluju dok te vide jadnog izmučenog, prešvicanog, uspuhanog i sa podnočnjacima do poda zbog neprospavanih noći :crazy:

Balerinica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kakve bedastoce. Sto ako trebas dat vise laksih predmeta, npr. engleski?!
Nadam se da to nije istina.

OBAVIJEST O DEKANSKOM ISPITNOM ROKU ZA STUDENTE STRUČNOG STUDIJA JAVNE UPRAVE I POREZNOG STUDIJA

Odobrava se dekanski ispitni rok za sve studente.
Student u dekanskom ispitnom roku ima pravo prijaviti samo jedan ispit. Ako student prijavi više ispita, poništit će mu se sve prijave.
Dekanski ispitni rok održat će se od 1. do 5. listopada 2012.
Prijave za dekanski ispitni rok podnose se do četvrtka 27. rujna 2012. u 14,30 sati
Ispiti prijavljeni za dekanski ispitni rok ne mogu se odjaviti.
Pisani dio ispita održat će se 1. i 2. listopada 2012.
Rasporedi ispita u dekanskom ispitnom roku bit će objavljeni najkasnije 24 sata prije njihovog održavanja na web stranici i oglasnim pločama fakulteta.
Upisi u akademsku 2012/13. godinu provest će se u skladu s posebnom odlukom.

Nazalost je istina! Zahvalna sam na dekanskom ali da sam znala da ce biti neka caka...eto...meni treba dva ispita za parcijalu recimo... :(

thx što si javila. čekamo cijeli dan. :)[/QUOTE]

Nema na cemu stvarno! I sretno!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks