AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski rok - 2012. godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ivana245

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da li će i ove godine biti prvi tjedan u 10 mjesecu? da li se ikako možemo izboriti da bude bar drugi tjedan u 10. mjesecu? istini za volju, taj prvi tjedan za dekanski rok nakon netom završenog rujanskog roka nije dovoljan ni za ponovit jer se sve stavi u ponedjeljak/utorak, a kamoli naučit ono što fali... da li uopće možemo to predložiti, ili sam upravo potrošila prostor za neki pametni post? :p
pa uvijek je prvi tjedan, da upisi završe do sredine listopada odnosno za izvanredne do kraja listopada, tak je bilo prijašnjih godina, njima je tako u interesu. počni učiti već sada pomalo, treba se maksimalno iskoristiti taj dodatni rok kad se već udruga toliko muči da se dobije taj rok.

Tončica

nisam htjela ostaviti dojam nezahvalnosti, dapače, vrlo sam zahvalna zbog dodatnog roka. samo zbiju sve prijave isti dan, obično zadnji petak u devetom mjesecu, a sve predmete prvi/drugi dan odmah prvog tjedna listopada, čovjek fizički ne stigne izaći na dva predmeta, sve se isprepliće, ljudi prijave sve što žele, a na kraju izađu na jedan predmet, a realno, možeš izaći i na dva predmeta. samo to htjedoh reći. ako ne može, ne može, ovo s moje strane je bio samo upit :happy:

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
to ti ne ovisi o udruzi kad će to biti, nama i njima ( uglavnom svima) je bitno da ga odobre, a na NJIMA (hehe) je kada će ga stavit... na to se nemre utjecat...

martina_sk

Administrator
trebamo biti sretni što uopće dobivamo dodatni rok. šta bi mi, da nam upisi traju do sredine 11 mj :D teško je to izvesti drugačije, iako bi naravno bilo lijepo da bude drugi tjedan u 10 mj.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Nitko nije rekao do sredine 11.mj lol,ali ja dok sam upisala prvu godinu dekanski je bio oko 15.10.

martina_sk

Administrator
Nitko nije rekao do sredine 11.mj lol,ali ja dok sam upisala prvu godinu dekanski je bio oko 15.10.
ma znam, šalila sam se :) al i meni se čini da je jednom bio tako kasnije dekanski ali nisam ništa htjela reći jer nisam bila sigurna pa da se ne bi drugi ponadali bezveze :)

honey988

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jos ovaj tjedan skupljanje potpisa za peticiju za dekanski rok u vremenu od 9-12h. Vidimo se!

Sonia

jel može netko drugi mene potpisati? nisam u zagrebu i neću još biti dok traju potpisi, a svakako želim sudjelovati. ako je moguće, pošaljem na pm svoje podatke :wink5:

martina_sk

Administrator
jel može netko drugi mene potpisati? nisam u zagrebu i neću još biti dok traju potpisi, a svakako želim sudjelovati. ako je moguće, pošaljem na pm svoje podatke :wink5:
pošalji meni pa ću te sutra potpisati. ako još netko želi neka mi pošalje podatke u pm pa ću i njega potpisati.

topanga

Mpzes meni,ja idem prijavit ispit sutra :D pardon,nisam vidjela ds se kolegica vec ponudila :)

amanda

love
svi koji se zele potpisati za porezni studij, a nemogu doci neka napisu koja su godina, ime i prezime, te broj indeksa na mail.

Sonia

pošalji meni pa ću te sutra potpisati. ako još netko želi neka mi pošalje podatke u pm pa ću i njega potpisati.
Evo poslala sam privatnu, hvala puno! I hvala kolegici ispod što se isto ponudila :wink5:

marina3

jel zna netko kako zasad stojimo s potpisima? tj da li ce bit dovoljno da se odobri dekanski?

amanda

love
danas su cure brojale porezni i dobro stojimo.. upravno je jos bolje tako da sad sve ovisi o njihovoj dobroj volji..
potrudit cemo se na sjednici :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
tj da li ce bit dovoljno da se odobri dekanski?
Broj potpisa u principu nema veze s vrstom odluke. :) Sjeti se samo da su sindikati prikupili 750t potpisa za raspisivanje referenduma o izmjeni Zakona o radu, pa referenduma nije bilo. :)

Miia

Broj potpisa u principu nema veze s vrstom odluke. :) Sjeti se samo da su sindikati prikupili 750t potpisa za raspisivanje referenduma o izmjeni Zakona o radu, pa referenduma nije bilo. :)
Nećemo bit pesimistični :p

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks