forum
<i>automatski bot</i>
Ovdje se šalju komentari za članak ili kolumnu: Dani orijentacije brucoša
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Thx:wink5:@saga
Studenti, kojima svaka čast na iskazanom trudu, su nas proveli kroz fakultet i pokazali gdje ćemo imati predavanja (najčešće će to biti dvorana IV./prvi kat), rekli koji nam je najvažniji predmet (Nauka o javnoj upravi koja nosi 14 ECTS bodova). Dobili smo upute gdje kupiti prijavnice za ispite te gdje iste moramo predati da bi prijavili ispit i slično. Također, rekli su nam da neki predmeti nemaju kolokvije, te da se pokušamo izboriti za iste. Ovo što sam ja rekao, naravno, nije sve. Naći će se već netko tko će nadopuniti rečeno. :wink5:
Predavanja za izvanredne počinju 19.10..jel zna itko kad pocinju predavanja za izvanredne studente 1.godine?mislim da je sutra,al nisam sigurna jel istina,i ako je neznam u koliko sati...
Svrha kolokvija je da se materija podijeli u nekoliko cjelina (najčešće u dvije). Najčešće se polaganje putem kolokvija omogućuje studentima koji su redoviti na predavanjima, ali očito mogu i izvanredni studenti pristupiti.bila sam na orjentacijskom predavanju i bilo je korisno poslušati informacije u vezi studija preko iskustva naših kolegica
nego nije mi jasno kakvu korist imaju izvanredni studenti od kolokvija, da li to znači da možemo odgovarati gradivo po određenim cjelinama ili...
za sada je kolokvij moguć iz nekoliko predmeta, ali ne i iz nauke i financiranja koji su prema priči najteži pa se radi na tome da se uvedu kolokviji i iz tih predmeta jer je gradivo preopsežno i zahtjevno no mene i dalje interesira da li to onda znači da bi mogli parcijalno odgovarati to gradivo ako se uvede kolokvij? nadam se da je netko skužio što sam htjela pitati.
da li će biti još koji orjentacijski dan jer ja nisam mogla doći, a stvarno me jako zanima jer nemam pojima kak to sve funkcioniraSvrha kolokvija je da se materija podijeli u nekoliko cjelina (najčešće u dvije). Najčešće se polaganje putem kolokvija omogućuje studentima koji su redoviti na predavanjima, ali očito mogu i izvanredni studenti pristupiti.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.