martina_sk
Administrator
sljedeći put kad izađe popis prijavljenih na nauku pogledajte pa ćete vidjeti. mislim da sam najviše vidjela 46 ili 56 puta prijavljen ispit.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ček,Vi se šalite ili?To vrijedi i za poreznike?Ako vrijedi s užitkom ću onoj ženi u knjižari izbrojati jednu kunu za prijavnicu u kovanicama od 5 i 10 lipa
Pobogu, što je onda jadnica kriva? :wtf: Ne određuje ona cijenu prijavnica.Ček,Vi se šalite ili?To vrijedi i za poreznike?Ako vrijedi s užitkom ću onoj ženi u knjižari izbrojati jednu kunu za prijavnicu u kovanicama od 5 i 10 lipa :surprised:
a što je tu kriva zaposlenica banke/fine/konzuma/pošte/tiska?Pobogu, što je onda jadnica kriva? :wtf: Ne određuje ona cijenu prijavnica.
Da si rekao da ćeš platiti 5500 kn školarine u gotovini na faksu u apoenima po pet lipa, to bih te žestoko podržao.![]()
Čitaj ponovo. U gotovini na faksu (uz pretpostavku da se može).a što je tu kriva zaposlenica banke/fine/konzuma/pošte/tiska?
pa po toj cijeni su jos od 5/6 mjeseca:whistling:Mislim da su prijavnice 1 kunu !
ma vidiš da kolegica skuplja 3 posta da može skidati skripte..pa po toj cijeni su jos od 5/6 mjeseca:whistling:
Prejadno. Pogotovo, jer je PET godina na forumu, a nije htjela doprinijeti tako da makar pitanja s nekog ispita napiše. Nego "prijavnice su kunu". Hladno bih banirala takve što crpe tuđi trud i vrijeme, a ništa ne daju zauzvrat.ma vidiš da kolegica skuplja 3 posta da može skidati skripte..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.