Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
tako da mislim da se ništa ne plaćaStudentu koji se ispisuje sa studija Odjela izdaje se ispisnica s naznakom ovjerenih godina studija, s podacima o položenim ispitima, stegovnim
postupcima koji su u tijeku te podacima o godini u koju bi se student mogao upisati na studiju Odjela s obzirom na obveze koje je do tada ispunio.
O provedenom ispisu unosi se posebna zabilješka u indeks studenta koji se ispisuje sa studija Odjela.
mislim da se plaća nekih 150kn, jer kad se je frendica ispisivala s prava platila ej 150 kn, a kak smo mi povezani s pravom dosta u nekim stvarima, moguće da i mi nešta plaćamo!!Da li itko zna da li se išta plaća ukoliko se želim ispisati sa studija?
Što je sve potrebno da bih se ispisala?
to bi ti trebalo bit doma..na faxu ne čuvaju,nego vraćaju nakon upisa..a ak si izgubio,onda će ti škola naplatit izradu novih..ok, tnx
još samo jedno pitanje, tu svjedodžbu o završenoj maturi, pa jel se to ne nalazi na faxu već, ne trebam sad ići u svoju srednju školu tražiti taj papir ponovno?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.