Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mali a zajeban.šta da!?!?
[DOUBLEPOST=1522750919,1522749653][/DOUBLEPOST]a nedavno sam bila na sprovodu gdje je bio nazočan i g.Boras...mali je![]()
Priča mi malo ima miris po dreku. Teško mi je povjerovati u nju iako ne tvrdim kako žena laže ili iskrivljuje istinu. Naprimjer, pored mnogih, postoji i mogućnost raznih tečajeva, seminara na Oxfordu i Cambridegeu. Njihovim pohađanjem si tehnički 'studirao' neki period na Oxfordu i Cambridgeu, ali to nužno ne znači da si i diplomirao. Evo, komparativni primjer, ona Tipurićeva 'Ljetna škola ekonomije' ili kako se već zvala gore na Kennedyevom. To je ekipa u jedno ljeto odslušala i dobila neke certifikate koje su nazvali diplomama i sad su kao oni 'diplomirali na Ekonomiji'. Jbte. S druge strane, moguće je da žena govori i istinu. Osobno ne vjerujem u ovo što je izneseno u tekstu.Mali a zajeban.
[DOUBLEPOST=1525088595][/DOUBLEPOST]Možete vi i nadalje filozofirati i komplicirati više nego to jeste, ali činjenica je da ako smo sastavni dio svijeta, onda se moraju neke stvari pojednostaviti. Što mislite, kako se ljudi koji su došli iz posve drugog obrazovnog sustava zapošljavaju u Americi u struci?
A kod nas imate ovo:
www.24sata.hr: 'Imam diplomu s Cambridgea, a ne daju da predajem glazbeni'
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.