AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

N i n a

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi molim vas za pomoc.. upisujem drugu godinu specijalistickog studija, a iz prve su mi ostali jedan predmet iz zimskog, a jedan iz ljetnog semestra. E sad, zanima me da li prilikom upisa placam oba predmeta ili samo ovaj iz zimskog semestra? Hvala na odgovoru

fakin

Super Moderator
posljednji put ovo pišem. čitajte postove koji su 10 cm od vaših

sada upisuješ predmete iz zimskog semestra i sad ih plaćaš, a već upisane predmete iz ljetnog do kraja veljače možeš položiti bez ikakvoga plaćanja.

ivana16

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ljudi, izvanredni sam student, prosle godine sam upisala 42 ECTS-a i ostvarila sam 32, i sad mi na studomatu pise da mogu upisati od 18 do 39 ECTS-a, je li to neka greska ili stvarno mogu 39 upisati?

fakin

Super Moderator
Izvanredni student pri upisu u višu godinu studija iznimno može upisati predmete koje
nije položio s prethodne godine studija (2 - 10 ECTS bodova) i novih 30 ECTS bodova
iz zimskog semestra više godine studija.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
posljednji put ovo pišem. čitajte postove koji su 10 cm od vaših

sada upisuješ predmete iz zimskog semestra i sad ih plaćaš, a već upisane predmete iz ljetnog do kraja veljače možeš položiti bez ikakvoga plaćanja.
Meni su u referadi rekli da placam odjednom sve ispite koje nisam polozila u prethodnoj godini (nisam skupila 55 ECTS-a)i uputili me na ovu uputu PLAĆANJE PARTICIPACIJE TROĹ*KOVA STUDIJA ZA REDOVITE STUDENTE - STUDENTI - Obavijesti studentske referade - Studijski centar za javnu upravu i javne financije - Studij poglavito dio koji kaze :

Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili 30-54 ECTS bodova plaćaju 120 kuna po svakom ECTS bodu koji nisu položili u prethodnoj akademskoj godini (sa stanjem zatečenom na dan 30.rujna).

ivana16

Izvanredni student pri upisu u višu godinu studija iznimno može upisati predmete koje
nije položio s prethodne godine studija (2 - 10 ECTS bodova) i novih 30 ECTS bodova
iz zimskog semestra više godine studija.
Da ali zar se to ne odnosi na one koji su ostvarili 50 ECTS-a? Malo mi je cudno to jer upisujem drugu i dio trece

SPG

Pozdrav ekipa,

zna li možda netko nešto o fakultativnon upisu semestra? Što to znači i kako se to upisuje?

Hvala unaprijed! :)

2000

Kolege! Zanima me zašto pri upisu, uz 18 bodova s 2. godine koji su mi ostali, studomat mi ne daje da upišem uopravno postupovno pravo niti druge obvezne predmete s 3. godine ? Samo mi nudi mogucnost upisa predmeta smjera??

N i n a

Meni su u referadi rekli da placam odjednom sve ispite koje nisam polozila u prethodnoj godini (nisam skupila 55 ECTS-a)i uputili me na ovu uputu PLAĆANJE PARTICIPACIJE TROĹ*KOVA STUDIJA ZA REDOVITE STUDENTE - STUDENTI - Obavijesti studentske referade - Studijski centar za javnu upravu i javne financije - Studij poglavito dio koji kaze :

Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili 30-54 ECTS bodova plaćaju 120 kuna po svakom ECTS bodu koji nisu položili u prethodnoj akademskoj godini (sa stanjem zatečenom na dan 30.rujna).

Ma mene su skroz zbunili.. i ja sam pitala u referadi i isto su mi rekli da trebam platiti sve sto mi je ostalo, ali to mi bas i nema logike jer mi je glupo placati predmet iz ljetnog semestra koji cu mozda poloziti na roku u 11.mj

fakin

Super Moderator
sada se plaća što se upisuje i to je to. tako je bilo i lani i tako je otkad se uveo studomat i tako vam piše u OVOGODIŠNJIM uputama za upis.

Student sveukupni broj bodova koje želi upisati u zimskom semestru (od 18 do u pravilu
30 ECTS bodova) množi sa iznosom boda i na cjelokupni iznos pribraja upisninu u
iznosu 300,00 kn

i to je to.

freya

sada se plaća što se upisuje i to je to. tako je bilo i lani i tako je otkad se uveo studomat i tako vam piše u OVOGODIŠNJIM uputama za upis.

Student sveukupni broj bodova koje želi upisati u zimskom semestru (od 18 do u pravilu
30 ECTS bodova) množi sa iznosom boda i na cjelokupni iznos pribraja upisninu u
iznosu 300,00 kn

i to je to.
Ne, to nije to jer ja cijelo vrijeme pricam o redovnim studentima a ti citiras upute za izvanredne.

fairyr

jel se može upisat po semestru 27-30 bodova kako pise na stranici ili 28-30 kako je na studomatu?

Lola92

Ako prelazim ove godine na izvanredno, a nemam sve potpise, jel trebam placati tih 150 kn? I upis ne radim na studomatu nego kod sanje? Hvala :)

fakin

Super Moderator
Ne, to nije to jer ja cijelo vrijeme pricam o redovnim studentima a ti citiras upute za izvanredne.
sad vidim i ja, iako se ne sjećam da je tako lani bilo. ali nije to nimalo u redu da se redoviti upisuju i plaćaju po jednim pravilima, a izvanredni po drugim kad studiramo i polažemo isto. ali dobro

malatina

I prosle je godine tako bilo, redovni su placali sve odjednom, dok su izvanredni upisivali i placali odvojeno semestre s time da, ako se polozi ispit iz ljetnog semestra prije upisa tog ljetnog semestra, taj predmet se ne placa ako se radi o ponavljanju godine.

Mene zanima ovaj AAI@EduHr studenta preko kojeg se trebamo prijavljivati u studomat, jel to dobivamo kod Sanje i dal je to sad bas hitno da moram ici po to da bi se mogli prijaviti u studomat? Nisam iz Zg pa mi se ne ide samo radi toga...

freya

AAI podizes kod Sanje Storjak. Posalji joj mail i dogovori s njom kad ce ti to biti spremno. Od 1.10. samo se putem AAI mozes ulogirati u Studomat.

I prosle je godine tako bilo, redovni su placali sve odjednom, dok su izvanredni upisivali i placali odvojeno semestre s time da, ako se polozi ispit iz ljetnog semestra prije upisa tog ljetnog semestra, taj predmet se ne placa ako se radi o ponavljanju godine.
Mene zanima ovaj AAI@EduHr studenta preko kojeg se trebamo prijavljivati u studomat, jel to dobivamo kod Sanje i dal je to sad bas hitno da moram ici po to da bi se mogli prijaviti u studomat? Nisam iz Zg pa mi se ne ide samo radi toga...

life

Pozdrav svima,
zanima me dali možemo mi koji prenosimo predmete, ići na predavanja i izlaci na kolokvije npr. socilogija?

marina24

Sto se tice placanja predmeta koji se prenose, na stranici Pravnog fakulteta pod pitanjem moze li se skolarina platiti u vise rata pise: Bolonjci upisuju posebno zimski, a posebno ljetni semestar. Uplatu vrse za upisane predmete u pojedinom semestru. Po ovome bi se trebalo odvojeno placat tak da ne kuzim zasto bi onda morali sad platit i predmete iz ljetnog semestra koje nismo niti upisali. Ja sam danas obavila upis i platila samo za zimski i sad ne znam sta ce bit s tim...

domz

Ponavljanje prve godine

Je li moguće ponavljati godinu na Pravnom fakultetu, upravni studij? Krenuo sam 2014/2015 godine i nisam uspio položiti dovoljan broj ispita pa me zanima
je li (i ako je, kako se to radi)moguće ponavljati godinu.

Hvala unaprijed na odgovoru.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks