AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

fakin

Super Moderator
tako je, samo ne onoliko predmeta koliko daš iz prve nego onoliko ectsa bodova koliko si skupila toliko ih možeš upisati s druge godine

bm99

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molim pomoć! Prva sam godina i ostat će mi najvjerojatnije 3 predmeta, npr. 21 ECTS.. ako bi se kojim slucajem prebacila na izvanredne, tad bi godina bila 7200 + 100*21 ECTS ili kako se već to računa?? Hvala unaprijed...

bm99

Molim pomoć! Prva sam godina i ostat će mi najvjerojatnije 3 predmeta, npr. 21 ECTS.. ako bi se kojim slucajem prebacila na izvanredne, tad bi godina bila 7200 + 100*21 ECTS ili kako se već to računa?? Hvala unaprijed...

arizona

Koliko ects-a upises puta 100, znaci ako upises ta tri predmeta plus jedan koji nosi 9 ects-a ukupno je 30. 30 puta 100 je 3000 kn. Plus upisnina od 300kn.

burek1

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav
ako po 2. put upisujem 1. godinu, tj "parcijalu" (znam da to više ne postoji ali većina to tako zove) i dalje ostajem redovan student ? Hvala unaprijed na odgovoru

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pozdrav
ako po 2. put upisujem 1. godinu, tj "parcijalu" (znam da to više ne postoji ali većina to tako zove) i dalje ostajem redovan student ? Hvala unaprijed na odgovoru
da, i dalje si redovan

Majaa

Pozdrav!
Zanima me jedna stvar, ako bi ja skupila ukupno 53 ectsa, koliko ects bodova moram platiti, s tim da sam redovni student? Ide li to na foru 7 puta po 100kn jer mi fali 7 ectsa ili 2 boda tj 200kn do onih 55 koje kao trebam imat za upis viseg semestra?

mape5

Super Moderator
Participacija školarine za redovite studente plaća se u pravilu jednokratno prilikom upisa u zimski semestar akademske godine.
2. Iznimno od točke 1. ove Odluke redoviti studenti koji plaćaju maksimalni iznos participacije školarine od 7.200 kuna plaćaju participaciju školarine u dva obroka – prvi prilikom upisa u zimski semestar, a drugi prilikom upisa u ljetni semestar.

sa naših web stranica (SCJUF)

Maya21

Pozdrav svima,

jel netko mozda zna kak ide ako hoces nastavit studirat, a imao si prekid od par godina..kolko placas skolarinu, placas po ECTS bodovima kaj ti je ostalo?
Jel uopce imas pravo nastaviti, jel se treba molba pisati?
Molim POMOC.
Tnx

valka

Pozdrav svima,

jel netko mozda zna kak ide ako hoces nastavit studirat, a imao si prekid od par godina..kolko placas skolarinu, placas po ECTS bodovima kaj ti je ostalo?
Jel uopce imas pravo nastaviti, jel se treba molba pisati?
Molim POMOC.
Tnx

predaš molbu, upišeš kaj ti je ostalo i platiš po ects bod. i to je to.tak je bar meni bilo.

Nerea

Pozdrav!
Zanima me jedna stvar, ako bi ja skupila ukupno 53 ectsa, koliko ects bodova moram platiti, s tim da sam redovni student? Ide li to na foru 7 puta po 100kn jer mi fali 7 ectsa ili 2 boda tj 200kn do onih 55 koje kao trebam imat za upis viseg semestra?
7ects x 120kn(za redovne) + 300kn(upisnina)= 1140kn

Silvia

Ja sam nastavila studij prošle godine, nakon 9 godina prekida. Otišla sam prvo kod Sanje sa starim indeksom da pogleda stanje sa predmetima pa me uputila neka pišem molbu za nastavak, to su dvije rečenice. Nakon što ti odobre zamolbu, ideš po upisne materijale u knjižaru Pravnog faksa na TMT3 i upisuješ predmete zimskog semestra ovisno o situaciji gdje si stala (ja sam recimo imala položena 4 ispita sa 2.godine, upisala zadnji puta godinu 2007-me, ali još nije bilo predmeta poput politologije, EUP-a i ULJP-a.. pa sam prvo morala s prve godine riješiti zaostatak politologije). Upisala sam politologiju iz prvog semestra i ostatak nepoloženih predmeta iz 3 semestra, sve skupa oko 3300kn negdje krajem rujna, a ljetni, odnosno, 4. semestar normalno upisala sve po programu, negdje 2100 kn krajem ožujka.

alfina

postovani kolege molila bi vas za nekoliko informacija
naime redovan sam student, sakupila 18ects bodova, te bi upisala pad godine, odnosno ponavljala prvu godinu
zanima me koja je procedura oko toga, te moram li platiti punu participaciju u iznosu od 7200 plus upisnina ili 120kn po bodu
i unatoc malom broju bodova ostaju li mi sva studentska prava koja sam imala do sada ?
uz to propustila sam obavezan sistematski pregled, pa mogu li kao ponavljac to odraditi sljedece godine?
unaprijed zahvaljujem :)

saras

Postoji li minimalan broj bodova, saklupljenih na prethodnoj godini, potreban za upis "parcijale" ili se ona moze upisati pa makar imali položeno samo par predmeta sa prethodne godine? Hvala unaprijed.

Dashing

Dragi kolege, imam jedno specifično pitanje pa ako itko zna išta o ovom slučaju molila bi pomoč.

Za sad sam redovni studenti, upis godine je bio drugi put.Za sad sam ostala na tri predmeta, jedan ispit iz zimskog semestra i dva ispita iz ljetnog semestra.
Htjela bih zadržati status redovnog studenta ali znam da to nije moguće prilikom trećeg upisa predmeta.
Pa moje pitanje je sada, dali je moguće da na jesenkom roku riješim predmet iz zimskog semestra i upisujem cijeli V. semestar zimski kao redovni student.I dali imam vremena za ova dva ispita do drugog mjeseca budući da se tada upisuje ljetni VI. semestar? Ili moram sada sve riještiti da bi normalno nastavila kao redovni ??

Hvala svima

fakin

Super Moderator
iako se upisuje semestar po semestar moraš imati najmanje 50 ectsa do kraja akademske godine (znači do kraja 9. mj.) da bi mogla upisati sve predmete s više godine

Dashing

Ali moramo upisivati 30 ects po semestru, nemam šta upisivati osim predmeta s treće godine ako riješim cijeli semestar sa druge?

fakin

Super Moderator
pa da, moći ćeš upisati sve iz zimskog semestra, ali nećeš moći sve iz ljetnog kad budu upisi u taj semestar (makar ti do tada dala sve ispite i iz ljetnog) jer nisi imala 50 ectsa prije upisa u novu akademsku godinu...sjećam se da je za prošle upise bilo tisuću ovakvih pitanja i sanja je svima rekla isto i tako je i bilo...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks