Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hahahahahahahahaha dobra foraja sam mislila da su oni ipak dozivjeli informaticku revoluciju s obzirom na studomat,ali nis od toga lol
A mislim jesu nesposobni,da ne povjeruješ. Kak su mogli napisati na vrata,a ne stavit na web? A uvijek stavljaju na web. Oni valjda misle da svi živimo u centru Zagreba pa ćemo doskakutat do faksa. Hvala za infoTarja30 stavili su obavijest o podizanju indeksa na vrata od sobe 10, piše da se indeksi podiže od 16.3. - 30.3. i nije navedeno za koje studente, znači mogu podići svi bez obzira na status, a sad pošto si ti apsolvent ne bi znala, možeš ih pitat, inače podižu se u vremenu od 10 - 12 h
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha kolega koja si ti legenda!!!Čuj ti ovo - stavili na vrata!!O, hebote ko da smo u srednjem vijeku, pa zakucaše čavlima proglas vrata grada.
Fali još samo da napišu "daje se na znanje..."
i fali im bubnjarČuj ti ovo - stavili na vrata!!O, hebote ko da smo u srednjem vijeku, pa zakucaše čavlima proglas vrata grada.
Fali još samo da napišu "daje se na znanje..."
Sva sreca na ovom forumu...i fali im bubnjartamtam tam.... daje se na znanje podizanje indeksa je počelo
![]()
btw meni je Sanja rekla da neće biti objavljeno na webu.... mislila sam da se šali
u slucaju da nisi vidjela obavijestMolba za naknadni upis, jer sam semestar upisala u studomat ali nisam stigla predat indeks u referadu. Možes mi rec kak onda to ide, tj kako oni jave tebi da je to odobreno? Preko maila ili?
Kasnije sam skuzila da sam na krivo mjesto napisala, nije bilo namjerno hhTo ti je parcijala, odnosno pad. Upisuješ preostali broj bodova iz više godine do minimuma koji ti nedostaje iz prve.
P.S. Nemoj slati isto pitanje u više različitih tema.
Da, minimum je položiti sve ispite prve da bi mogla polagati one s druge.A jel ima neki minimum koji moramo postic u prvoj godini da idemo dalje?
Ne znam ti konkretne brojke bodova s prve godine. U grubom primjeru ti je ovako. Neka ti je ostalo 20 nepoloženih ECTS-a iz prve, a minimum za pad/parcijalu je upis (napamet govorim) 35 ECTS bodova, ti upisuješ ovih preostalih 20 nepoloženih bodova s prve plus još 15 bodova (ili najmaji mogući broj bodova, ovisno koliko koji predmet nosi) do ovih 35 koliki je minimum upisa.U trecem semestru isto ima 5 predmeta, jel i onda mogu upisat samo toliko koliko mi fali do tih pet iz druge godine?
Svaki bod koji upisuješ, plaćaš. Bez obzira smiješ li polagati upisane ispite ili ne.A ovi bodovi se placaju ostali?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.