jel zna netko kad možemo podici indekse za one koji su predali molbu za prebacivanje sa redovnih na izvanredne?? nema nikakvih obavijesti o tome :/ i još nešto mozda nije pravi pitanje za ovu temu, ali da priupitam...jel zna mi netko objasnit šta ja moram sada napravit kad sam se prebacila na izvanredne, znači ispunit potvrdu, otić na hzzo prijavit se ili prvo na burzu? šta mi sve treba za prijavu?
Važna obavijest - reguliranje osnovnog zdravstvenog osiguranja;
Svi studenti kojima 30. 9. 2014. prestaje status redovitog studenta/ice (bilo zbog proteka zakonskog roka za završetak studija, bilo zbog prelaska s redovnog na izvanredan studij), a samim tim i sva prava koja redoviti studenti ostvaruju (obvezno zdravstveno osiguranje, subvencionirano stanovanje, prehrana, javni prijevoz i dr.) radi daljnjeg ostvarivanja prava na obvezno zdravstveno osiguranje, ukoliko to pravo ne ostvaruju po nekom drugom osnovu, obvezno:
1. Moraju u podignuti Potvrdu o duljini trajanja studentskih prava; te se
2. s istom potvrdom, najkasnije do 29. 10. 2014. godine, prijaviti nadležnom područnom uredu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje prema mjestu svog prebivališta ili boravišta.
na burzu nije obvezno se javiti, to ako želiš, obavezno je samo zdravstveno!