AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

martina_sk

Administrator
da li itko zna vezano za upis u višu godinu da li netko drugi može u referadu donesti moj indeks i potvrdu o uplati? ako nitko ne znam molim nekoga da pita u referadi s obizom da ih se ne može dobiti na telefon a ja sam iz siska pa mi nije baš usput :)

DONA

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja idem sutra na faks to riješavati, ponijet ću molbu i idem do sanje pa javim kako je sve prošlo i što treba
Imaš li kakvu inf..ista situacija

evo ..bila na faksu..kod Sanje..znači.molbu kupiti za naknadni upis u knjižari..košta tri kn..napisati razlog neupisa preko studomata...platit predmete zimskog semestra..predati uplatnicu i indeks u sobi 14 prvi kat...i molbu predati u sobi 14 također

da li itko zna vezano za upis u višu godinu da li netko drugi može u referadu donesti moj indeks i potvrdu o uplati? ako nitko ne znam molim nekoga da pita u referadi s obizom da ih se ne može dobiti na telefon a ja sam iz siska pa mi nije baš usput :)
može

molim informaciju ako netko zna...da li referada radi sutra poslijepodne od 15-16 ili zbog upisa ne radi...kad da mi koji radimo dodjemo do te referade,prije do predsjednika
radi ...utorkom od 15-16..

~crystal~

Treba li upisivati predmete u indeks?

Upisi su od 9-12 u sobi 8 ili se nešto promijenilo?
Ne, oni ce nam upisati predmete u indexe!
Upisi su od 9-12, jucer nisu bili u sobi 8 jer se Tomislav razbolio tako da je jucer Sanja obavljala upise za izvanredne!

stella

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
evo iskustvo od jučer s upisa, znači upisi su bili kod Sanje, ja sam jedna od onih koja nije mogla upisati preko studomata jer mi nisu bili svi ispiti upisani te me je tražio da ih upišem opet, (iako sam u 3 mjesecu bila u referadi i to su mi kao sredili tj sve je uneseno - ali evo nije bilo). uglavnom došla sam kod sanje i kad sam joj rekla što je bilo odgovor je bio dosta neljubazan i bezobrazan da to nije vrijeme rješavanja takvih stvari i da sam trebala to ranije napraviti, na što sam objasnila DA JESAM ali iz nekog razloga nije sređeno na što je njezin odgovor bio da to nije njezin problem, rekla sam da nemogu ja svaki dan dolaziti kod njih da rade svoj posao! uglavnom na kraju sam morala napisati molbu, platiti ju 150 kn i uplatiti školarinu i upisninu.
uglavnom ništa se ne unosi u indeks, samo se predaje uplatnica i popis predmeta s molbom. molba će se riješiti do kraja sljedećeg tjedna i do tada nemoramo ništa pitati niti ih zvati nepotrebno.
tako da evo svi koji niste uspjeli preko studomata, pripremite još 150 kn za molbu jer njih ne zanimaju NJIHOVE pogreške. Uglavnom još jedno neugodno iskustvo u referadi, očito su svi tamo nabrijani čim imaju malo više posla.
i nije se čekalo dugo u redu, svi koji su upisali preko studomata to samo predaju i gotova priča.

Aine

ček, sada ispada da svi mi koji se nismo mogli upisat preko studomata bez obzira na razlog, na upis moramo donijeti molbu??

rhea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav
Samo da javim kako je prošla moja molba za naknadni upis
Kako mi je pri predavanju molbe Sanja rekla da dodjem 07.10 provjeriti dali mi je odobren naknadni upis posto studomat zbog njihove pogreške nije dozvoljavao upis ja došla puna elana da će to biti riješeno
I bilo je,odobren mi je naknadni upis s obzirom da se radi o njihovoj grešci no uz naknadu od 150kn!!!
Uglavnom,javljam samo da se nebi iznenadili svi oni koji će još sljedećih dana predavati takve vrste molbe,bez obzira sto je tudja greška u pitanju i sto niste bas puno mogli utjecati na studomat jer je netko krivo unio podatke dužni ste platiti 150kn jer niste obavili upis preko studomata do 30.09
Koliko sam ja razumijela njih zaista nije briga iz kojeg razloga to niste mogli učiniti,za sve razloge cijena je ista.
I još jedna napomena,zaista su neljubazni i neugodni kada dodjete sa ovakvim problemom pa se naoruzajte sa strpljenjem :-(

Anita

Lutalica
Ja sam jučer bila kod Sanje na upisu. Preko studomata se nisam mogla upisati jer mi je ostao samo diplomski. Kada sam u 9. mjesecu pitala što da napravim ako se neću moći upisati rekla je da uplatim i normalno dođem kad su upisi. Jučer sam donjela indeks, uplatnicu i na papir napisala da nisam mogla upisati preko studomata i navela da mi je ostao samo diplomski. Rekla je da je to u redu i za minutu sam bila gotova. :) Pričala sam s dvije kolegice koje su bile ispred mene u redu i one isto nisu pisale molbu i plaćale tih 150 kn. Kod svake od nas problem je bio u tome da smo imale manje od 18 bodova za upisati i zato studomat nije dopuštao upis. A što se tiče podataka o položenim ispitima ja sam tri puta išla u referadu i tek onda je sve bilo u redu iako su već kod prvog puta rekli da će to riješiti. Nisam si htjela dopustiti da dođe 30.9. a još nemam pravilno unesene podatke u studomat. Po našim iskustvima rekla bi da ne moramo svi plaćati tih 150 kn, najvjerovatnije to ovisi o razlogu zbog kojeg se nismo mogli upisati putem studomata.

Aine

Po našim iskustvima rekla bi da ne moramo svi plaćati tih 150 kn, najvjerovatnije to ovisi o razlogu zbog kojeg se nismo mogli upisati putem studomata.
To se slažem ;)
Hvala ti na informacijama

vjewerica

ma ja smatram da tih 150 kn moraju platiti samo ljudi koji su bez problema mogli izvršiti upis preko studomata a nisu to napravili do 30.9

rhea

koji ti je bio razlog nemogucnosti upisa preko studomata?
Predmet koji sam položila prije 2godine mi se vodio kao nepolozen iz nekog razloga i da bi upisala preko studomata morala sam ponovno upisati i taj predmet sto opet nije bilo moguće jer je tada prelazilo max broj bodova
Navedeno su i ranije ispravljali i tvrdili da je ispravljeno i naravno nije bilo

tref

Rekoh ja,totalna ludnica! Kako utvrditi da li se mora platiti tih 150 kn ili ne. Meni studomat nije dozvolio upis radi previše bodova. Plaćam ili ne?

rhea

Rekoh ja,totalna ludnica! Kako utvrditi da li se mora platiti tih 150 kn ili ne. Meni studomat nije dozvolio upis radi previše bodova. Plaćam ili ne?
Najbolje odi tamo osobno,na to pitanje ce ti samo u referadi znati odgovor
Mada kao sto sam rekla ranije,pripremi se na poviseni ton i neljubaznost jer kako im je guzva onda su takvi poput nas kojima studomat nije dozvolio upis ocito sol na ranu :-(

Aine

pripremi se na poviseni ton i neljubaznost
nek se oni pripreme na moj poviseni ton, jer su mi oni prekrizili i oznacili sve predmete i nisam mogla upisati jer nisam mogla nista oznaciti,tako ni taj famozni predmet smjera zbog kojeg mi se nije mogla odrediti kvota.

lilith

Ja isto imam naknadni upis, iz razloga jer niti nemam jos studomat. Nastavljam nakon mnogo godina, od vremena kad niti nije postojao studomat, znaci niti nemam podatke za ulaz u studomat. Predala sam papire za upis i novi index u roku, sa redovnog na izvanredni prelazim, receno mi je da cu dobiti podatke za studomat kad dobijem nazad index, sredinom 10. mjeseca. Nisam nigdje vidjela obavijest da dođemo po indexe. Pa valjda nece i meni zaracunati 150 kn :(? Ste vi ostali vec podigli indexe nazad?

00406

da li mi upisujemo predmete u index?
i da li netko zna ako izvaredni žele pauzirat godinu da li treba nešto posebno predavat ili jednostavno druge godine samo predaju molbu za ponovni upis?

dina28

Kolege imam pitanje ugl vidjela sam da ovi koji su predali molbe za tipa nastavak studija su isli provjerit sad kod tete sanje jesu li im molbe odobrene i obavljali su neke stvari. e sad sto je sa nama koji smo predavali molbe za prelazak s redovnog na izvanredno dal se mi teti sanji trebamo javiti i obaviti neke stvari kod nje i provjerit si molbu ili samo cekamo da nam indexi budu gotovi i podizemo ih normalno ?! ako netko zna neka me uputi hvala :)

vjewerica

Kolege imam pitanje ugl vidjela sam da ovi koji su predali molbe za tipa nastavak studija su isli provjerit sad kod tete sanje jesu li im molbe odobrene i obavljali su neke stvari. e sad sto je sa nama koji smo predavali molbe za prelazak s redovnog na izvanredno dal se mi teti sanji trebamo javiti i obaviti neke stvari kod nje i provjerit si molbu ili samo cekamo da nam indexi budu gotovi i podizemo ih normalno ?! ako netko zna neka me uputi hvala :)
samo čekamo da indeksi budu gotovi tak mi je rekao košćević onaj iz referade

josipa12

ljudi moji, ja tek mogu sa molbom za nakdani upis na faks u ponedjeljak 13.10.2014.
Jer će me htjeti upisati?
hvala!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks