AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pa ja bih ipak provjerila s referadom makar telefonski, kaj ne traju upisi do 25tog..dakle po tome ne bi mogla, ne bi se zezala s upisom ove godine jer cini se da su sebe nadmasili ove god vezano uz upise. Ja bih na tvom mjestu da mirno spavam ipak provjerila info s kompetentnima na faksu, ipak je to god studiranja u pitanju. Sretno!
slazem se s kolegicom nisam gledala koji je datum pa rekoh da, tako da najbolje provjeri

irene

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
upisati se moze do 25.10. Rano su se sjetili objavit, ja sam vec bila na faksu i jurila po gradu da sve stignem i onda dodje van referent i veli da su produzeni upisi...
Ivy,,to nije referent, već pravnik gosp. Tomislav Koščak / Pravna služba / soba 8

vina

evo ako će kome što pomoći ja sam danas ujutro išla po indeks i potvrde, sve sam obavila i dobro upisala, i dali su mi indeks, predala sam ga 27.9., upisala apsolventsku kao redovni student, bod platila 120 kuna (s tim da sam prošle godine ostvarila 31.5 bod).

martina1

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
evo ako će kome što pomoći ja sam danas ujutro išla po indeks i potvrde, sve sam obavila i dobro upisala, i dali su mi indeks, predala sam ga 27.9., upisala apsolventsku kao redovni student, bod platila 120 kuna (s tim da sam prošle godine ostvarila 31.5 bod).
u kojoj sobi si podigla indeks?

mirjanap

Zna li netko... Imaju li izvanredni studenti pravo na upis u godinu bez plaćanja participacije ako su stalni korisnici primanja stalne socijalne pomoći ?? Pročitala sam da to vrijedi za redovne studente... Upisuju god samo plaćaju upisninu. Vrijedi li to i za izvanredne ili ne???

jelenko.wt

jel si platila sve bodove koje su upisala ili samo one ispite koje su prenijela iz druge godine?

vina

jel si platila sve bodove koje su upisala ili samo one ispite koje su prenijela iz druge godine?
meni je ostalo samo građansko pa sam platila njega i diplomski, s tim da sam ja prošle godine bila 3 godina. a koliko znam ti nisi, jer ne možeš upisat apsolventsku ako si bila parcijala 3 godine. moraš prvo čistu 3. mislim da je kod tebe onak kak sam napisala, znači trebala si platit samo što drugi put upisuješ (ovo vrijedi za REDOVNE, jer su očito drugačija pravila za izvanredne i redovne!) ja sam poprilično sigurna da je tako, pa javi kad budeš znala jer me JAKO zanima :grin:.
a ono što si napisala za iksicu je i kod mene tak, a ispada da sad pravo na subvenciju imamo samo 4 godine od upisa na faks.
tu to piše članak 3.
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2013_09_120_2586.html

jelenko.wt

nemogu otvoriti link...

ja sam bila zvala referadu za xicu pa mi žena niš konkretno nije rekla nego samo da me morali "provući kroz sistem". al piše mi da imam prava do 2014., zašto onda nemam subvencije? i hrpa fakseva traje duže od 4god zašto bi ograničili na toj brojci?

ma koma mi je sve to, sranja sa zdravstvenim, žicanje indeksa po faksu, rješavanje prava u zadnji čas i sad još to sa xicom... jedino zbog čega se isplati biti student je student servis očito ...

vina

nemogu otvoriti link...

ja sam bila zvala referadu za xicu pa mi žena niš konkretno nije rekla nego samo da me morali "provući kroz sistem". al piše mi da imam prava do 2014., zašto onda nemam subvencije? i hrpa fakseva traje duže od 4god zašto bi ograničili na toj brojci?

ma koma mi je sve to, sranja sa zdravstvenim, žicanje indeksa po faksu, rješavanje prava u zadnji čas i sad još to sa xicom... jedino zbog čega se isplati biti student je student servis očito ...
to ne znam bas, jer kod mene pise da nemam studentska prava, a upisala sam se kao redovni, produzila zdravstveno i sc. ma joj, bas je sve koma! a tamo pise da student ima pravo na subvencioniranje za vrijeme trajanja studija te najduze 12 mjeseci poslije tog (to je za strucne), za ove ostale pise da je to razdoblje 24 mjeseca. sad stvarno ne znam, kak ne idem bas u menzu nisam se oko tog zamarala. a imas pravo, redovni studenti vise nisu ni blizu kak je prije bilo, sad je jedino SC svijetla tocka.

sufi

Uz isprike jer to bas i nije naslov teme, al vidim da je tu "vina" pisala o podizanju indeksa a ona je jos treca god. Info o podizanju za ostale nema, prijave su danas za rokove u 11.mj. kaj znaci da ne trebamo indeks sada za te prijave? Ako je netko bio na faksu do ref. pa da podijeli ostalima info iz prve ruke..

ena38

Stavljena je obavijest za podizanje indeksa za redovne studente, a za izvanredne piše da će nanknadno biti stavljena...

jelenko.wt

jel ima netko da je upisao apsolventsku i da je platio 120kn a trebao je 50kn po ECTSu? meni je danas sanja rekla da sam platila previše i da će mi vratiti novce, a tamo je ogromna gužva i nisam ju uspjela niš pitati vezano za to ..
nakraju ispada da nisam platila previše, naravno. glavno da su mi dali lažnu nadu da bum dobila neke novce natrag jer nisu sposobni provjerit sve kak spada.

a kaj se tiče xice, svi koji su 2009.g. upisali redovno gube pravo na subvenciju, iako su i dalje redovni studenti. a jel budemo imali opet to pravo ak upišemo stručni žena nije znala

htjela bi pohvaliti ljubaznost gospođa u sobi 10, koja nadilazi ljubaznost popularne nam Sanje

moon

Ja sam danas išla po indeks i ostao mi je samo diplomski ali su mi rekli da moram platiti školarinu od 7200,00 kn; apsolventsku godinu upisujem po drugi put. Možemi mi netko objasniti u čemu je stvar. Navodno nas ima puno koji upisuju po drugi put apsolventsku i sad bi trebali platiti punu školarinu. Unaprijed zahvaljujem.

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam danas išla po indeks i ostao mi je samo diplomski ali su mi rekli da moram platiti školarinu od 7200,00 kn; apsolventsku godinu upisujem po drugi put. Možemi mi netko objasniti u čemu je stvar. Navodno nas ima puno koji upisuju po drugi put apsolventsku i sad bi trebali platiti punu školarinu. Unaprije zahvaljujem1
samo diplomski? i toliko? :surprised: redovni ili izvanredni?

moon

Da, ostao je samo diplomski i redovan sam student. Sanja rekla da nisam ostvarila ETC bodove za prošlu godinu. Sve sam položila.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks