AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

kklara

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hej, jel itko bio u situaciji da je uplatio manje nego što je trebao za godinu (a malo je kasnije to shvatio)?! Ja sam uplatila samo neke bodove i upisninu, a nakon toga sam shvatila da trebam platit punu školarinu pa ne znam sad što da radim... da čekam da me zovu ili? Ja pokušavam njih dobit ali očito baš nisu razgovorljivi pa se ne javljaju na telefon. Itko?? :O

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hej, jel itko bio u situaciji da je uplatio manje nego što je trebao za godinu (a malo je kasnije to shvatio)?! Ja sam uplatila samo neke bodove i upisninu, a nakon toga sam shvatila da trebam platit punu školarinu pa ne znam sad što da radim... da čekam da me zovu ili? Ja pokušavam njih dobit ali očito baš nisu razgovorljivi pa se ne javljaju na telefon. Itko?? :O
bez brige, ako nest nije u redu javit ce ti se oni sami i doplatit ces.. ja nisam znala sto trebam na kraju platiti, nakon svih prica i teorija, pa sam uplatila ono sto mislim, a to nije puna skolarina... bez brige neces im ostat duzna, a niti ce oni odbit novac :D

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel ima netko da je upisao apsolventsku i da je platio 120kn a trebao je 50kn po ECTSu? meni je danas sanja rekla da sam platila previše i da će mi vratiti novce, a tamo je ogromna gužva i nisam ju uspjela niš pitati vezano za to ..

martina1

jel ima netko da je upisao apsolventsku i da je platio 120kn a trebao je 50kn po ECTSu? meni je danas sanja rekla da sam platila previše i da će mi vratiti novce, a tamo je ogromna gužva i nisam ju uspjela niš pitati vezano za to ..
ja sam platila 100 kn po ECTSu jer sam izvanredni, tako mi je rekla Željka

Andreja

pa apsolventi su uvijek plaćali 50 kuna po bodu, bar je tak prošle godine bilo, bez obzira bili vi izvanredni ili redovni

vina

ja sam platila 120 kuna, upisala apsolventsku, ali ne znam jel to sve ok jer još ništa nisu za indekse objavili. ali kad sam prije upisa slala mail Sanji ona mi je napisala da ak sam ostvarila 30 bodova u prethodnoj godini da plaćam 120 kuna po svakom upisanom bodu. a kad su upisi tek počeli frendica je išla pitat u referadu pa su i njoj tak rekli- 120 kn redovni, 100 izvanredni apsolventi.

jelenko.wt

i ja sam platila 120kn bod, pa mi niš nije jasno. još mi je rekla da nekaj nisam dobro pročitala. ma nemam pojma. kad se malo smiri situacija bum išla pitat

jelenko.wt

jesam, al sam žicala i dobila jedva jer mi treba za student servis. plaća mi je ovisila o produženju članstva(čim prije jel). tak da sam samo o tome razmišljala jer mi je fakat već jako hitno, a ovo bum poslje vidla

vina

jesam, al sam žicala i dobila jedva jer mi treba za student servis. plaća mi je ovisila o produženju članstva(čim prije jel). tak da sam samo o tome razmišljala jer mi je fakat već jako hitno, a ovo bum poslje vidla
evo još jedno pitanje, jesi ti ove godine prvi put upisala diplomski?

vina

da, diplomski, nomotehniku i informatiku prvi put, i još 2 ispita iz prošle godine
onda nisi apsolvent, i trebala si platit samo ispite koje si upisala prošle godine a nisi položila, vjerojatno je na to mislila kad je rekla da si pogrešno pročitala. ovo što upisuješ prvi put ne plaćaš.

sukladno odluci o cijenama u akad. 2013/2014. godini cijena ECTS boda za
redovite studente je 120,00 kn.

Participaciju troškova studija prema toč. 12. Pravila participiranja
redovitih studenata u troškovima studija na preddiplomskim, diplomskim,
integriranim i stručnim studijima (od 13. ožujka 2013.) plaćaju (uvećano
za upisninu):
1. Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili 30-54 ECTS
bodova plaćaju 120 kuna po svakom ECTS bodu koji nisu položili u
prethodnoj akademskoj godini.

2. Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili manje od 30
ECTS bodova plaćaju participaciju školarine u iznosu od 7.200,00 kuna.

mislim da je to to, to sam copy paste njezin odgovor na moj mail. tak da ti budu vratili dosta novaca :D

Eriatarka

Ja mislim da je kolegica Jelenko apsolvent. Ja sam prvi put ove godine upisala diplomski i praksu te prenjela 2 ispita iz prošle i apsolvent sam! To mi je potvrđeno u referadi na faxu prilikom upisa.

jelenko.wt

Ja mislim da je kolegica Jelenko apsolvent. Ja sam prvi put ove godine upisala diplomski i praksu te prenjela 2 ispita iz prošle i apsolvent sam! To mi je potvrđeno u referadi na faxu prilikom upisa.
i platila si sve bodove 120kn ili samo ove ispite? ako si plaćala

Eriatarka

Budući da sam izvanredan bod mi je 100 kuna i platila sam prvu ratu, svi bodovi x 100 + 300 kn upisnine. Ne znam je li to točno, ali vjerujem da je. Mislim da je već napisano nekoliko puta da ne postoji više 50 kn po bodu kao apsolvent. No samo držim da jesi apsolvent. Ovo što je kolegica vina napisala gledaj iz pravilnika. Po meni si dobro platila. Piše da plaćaš ispite koje nisi položila (ako si ostvarila više od 30 bodova) i naravno plaćaš ispite koje prvi put upisuješ kao i do sada, tako da mislim da si dobro napravila. Samo plaćaš punu školarinu (7200) ako si kao redovan ostvarila manje od 30 bodova

jelenko.wt

i ja sam mislila sa sam dobro platila, dok nisam danas ovo čula. prvo sam mislila da me zeza. kad budem točno znala o čemu je riječ, napišem ovdje. možda ima još netko u takvoj situaciji

sufi

da li netko zna mogu li uplatu izvršiti u petak a papire doći predati u ponedjeljak?
Pa ja bih ipak provjerila s referadom makar telefonski, kaj ne traju upisi do 25tog..dakle po tome ne bi mogla, ne bi se zezala s upisom ove godine jer cini se da su sebe nadmasili ove god vezano uz upise. Ja bih na tvom mjestu da mirno spavam ipak provjerila info s kompetentnima na faksu, ipak je to god studiranja u pitanju. Sretno!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks