AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Dee

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dobro jel mi može netko objasnit jer ja više niš ne kužim, moja je situacija da sam prošle godine upisala čistu 3. godinu , dala sam sve iz 3. godine i ostalo mi je građansko i diplomski. Kolko sad plaćam? 100kn po ects-u???izvanredni sam
plaćaš 100 kn po ects-u + 300 kn

lola

Izvanredni sam student, sa druge godine su mi ostali predmet koji iznose 32,5 ecst (znači nemam ostvarenih 31 ecst za parcijalu), da li ja uz te predmete sa druge godine mogu upisati i predmete sa treće do ukupno 60 ecst?

treybone

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Upisala sam drugu godinu redovito i sad u drugoj godini imam 27, 5 bodova. Nemam za parcijalu pa plaćam 7,200 ili mogu platiti ove ispite koji su mi ostali?

cocci

Upisala sam drugu godinu redovito i sad u drugoj godini imam 27, 5 bodova. Nemam za parcijalu pa plaćam 7,200 ili mogu platiti ove ispite koji su mi ostali?
mislim da plaćaš 7200. da imaš 30 bodova iz druge onda bi mogla platit samo što su ti ostali. totalno je nepravedno, ali je tako.

Ina18

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
postoji li netko tko je prosle godine upisao pad prve godine i sad upisuje cistu drugu godinu (redovni studenti)? zanima me koliko je morao platiti, samo upisninu buduci da se upisuje druga godina prvi puta ili ??

dea

Pošto je puno stvari nejasno ove godine možda bi bilo dobro da svi oni koji su obavili upis napišu svoje primjere koje predmete su upisali i koliko su platili. Tako se može pomoć svima a ne da su ponavljaju pitanja jer nitko ne znam točan odgovor dok ne upiše

vina

Za sve REDOVNE apsolvente vrijedi ovo. Znači ako je zbroj bodova iz prošle godine manji od 30 plaćamo PUNU školarinu, bez obzira na to što smo apsolventi, slala sam Sanji mail pa mi je tako odgovorila.
Poštovana,
sukladno odluci o cijenama u akad. 2013/2014. godini cijena ECTS boda za
redovite studente je 120,00 kn.
Participaciju troškova studija prema toč. 12. Pravila participiranja
redovitih studenata u troškovima studija na preddiplomskim, diplomskim,
integriranim i stručnim studijima (od 13. ožujka 2013.) plaćaju (uvećano
za upisninu):
1. Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili 30-54 ECTS
bodova plaćaju 120 kuna po svakom ECTS bodu koji nisu položili u
prethodnoj akademskoj godini.
2. Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili manje od 30
ECTS bodova plaćaju participaciju školarine u iznosu od 7.200,00 kuna.

Sukladno gode navedenom ako ste u akad. 2012/2013. ostvarili manje od 30
ECTS-a plaćate punu cijenu školarine u iznosu od 7.200,00 kn.
Ukoliko ste ostvarili od 30-54 ECTS-a plaćate 120,00 kn po svakom upisanom
a nepoloženom ECTS-u.

Tourniquet

jane doe.
Znači ja svugdje na papirima pišem da upisujem opet 2. godinu, ako prebacujem 2 ispita sa druge??
Uff zajebala sam se, ja pisah da upisujem treću !

minka

Za sve REDOVNE apsolvente vrijedi ovo. Znači ako je zbroj bodova iz prošle godine manji od 30 plaćamo PUNU školarinu, bez obzira na to što smo apsolventi, slala sam Sanji mail pa mi je tako odgovorila.
Poštovana,
sukladno odluci o cijenama u akad. 2013/2014. godini cijena ECTS boda za
redovite studente je 120,00 kn.
Participaciju troškova studija prema toč. 12. Pravila participiranja
redovitih studenata u troškovima studija na preddiplomskim, diplomskim,
integriranim i stručnim studijima (od 13. ožujka 2013.) plaćaju (uvećano
za upisninu):
1. Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili 30-54 ECTS
bodova plaćaju 120 kuna po svakom ECTS bodu koji nisu položili u
prethodnoj akademskoj godini.
2. Studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili manje od 30
ECTS bodova plaćaju participaciju školarine u iznosu od 7.200,00 kuna.

Sukladno gode navedenom ako ste u akad. 2012/2013. ostvarili manje od 30
ECTS-a plaćate punu cijenu školarine u iznosu od 7.200,00 kn.
Ukoliko ste ostvarili od 30-54 ECTS-a plaćate 120,00 kn po svakom upisanom
a nepoloženom ECTS-u.
:twisted:molim!
:mad:sto?
u nevjerici sam...pa koja je to glupost da moras platiti ono što si već položila..kao da ga ideš ponovo slušati i polagati..zaista ne razumijem ove novitete..pa ko to smišlja?
To vrijedi samo za redovne studente ili i za izvanredne?
svašta...

blankad

ima netko da se danas upisao a redovni je i ne plača maksimalni iznos participacije a da je platio na rate i da mu je to ok? svi nešto nagađaju a referadu je nemoguce dobiti..

Darijana

ljudi pomoc dali sam dobro shvatila da izvanredni ne moraju pri upisu vise godine upisati svih 60 ects ako je tako(trebam upisati cistu drugu) ja ne bih upisala cijelu drugu puno mi je to novaca a znam da necu sve poloziti...ako ste me razumijeli molila bih odg

L0rY

Dali se na parcijali treće godine vanredno baš MORA upisati smjer? Ostalo mi je gradansko i radno pa bi upisala upp,vjezbe, inf, nomotehniku, praxu, izborne i lokalnu...
Smjer bi si ostavila za onu iduću godinu :/
Ako netko zna molim vas da pomogne, da mogu izračnati koliko moram platit!

Znači ja svugdje na papirima pišem da upisujem opet 2. godinu, ako prebacujem 2 ispita sa druge??
Uff zajebala sam se, ja pisah da upisujem treću !
Hey...koje si predmete uzela s treće godine ako smijem znati? :)

blabla

Dali se na parcijali treće godine vanredno baš MORA upisati smjer? Ostalo mi je gradansko i radno pa bi upisala upp,vjezbe, inf, nomotehniku, praxu, izborne i lokalnu...

ja prošle godine nisam morala :) bitno je da imaš najmanje 18 ects po semsetru ;)

crnokosa

postoji li netko tko je prosle godine upisao pad prve godine i sad upisuje cistu drugu godinu (redovni studenti)? zanima me koliko je morao platiti, samo upisninu buduci da se upisuje druga godina prvi puta ili ??
to i mene zanima :)

jelenko.wt

jel ima smisla pisati molbu za placanje skolarine u vise rata? dal je to kome odobreno?
ja sam to pitala sanju prije tjedan, dva i rekla je da mogu probat. da priložim neke dokaze i da možda prođe. u svakom slučaju nemreš niš zgubit.

molbu predaješ zajedno sa upisnim materijalima kad se upisuješ. ak ne odobre, onda platiš ostatak

tak mi je rekla

bojana_kc

Ne mora se smjer upisati, od onog šta se MORA iz treće je ako se upisuje Upravnopostupovno pravo onda se moraju i vježbe iz UPP-a, a ostalo biraš, nije loše praksu da si to rješiš i nomotehniku i informatiku jel to je sve jednostavno!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks