AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

blackdevil

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jeste sigurni da nece biti nikakvih posljedica, ako se plati kasnije?? netko je bio spomenuo kao da je sanja rekla da ce neke posljedice biti, ali jos nezna kakve... dal je moguce da nam zabrane ispite u 4.mj, ako kasnimo s uplatom?? svatko kaze drugacije, a ni ove u referadi ne zele nista rec, njima je bitno da se pare daju..

scenadena

Druga rata se uplati do 28. 02., pa jel tu uplatnicu treba odnijeti do tog datuma u referadu ili može i poslije? Mislim da je najvažnije da je uplata sijela do tog datuma. Molim pomoć

martina_sk

Administrator
Druga rata se uplati do 28. 02., pa jel tu uplatnicu treba odnijeti do tog datuma u referadu ili može i poslije? Mislim da je najvažnije da je uplata sijela do tog datuma. Molim pomoć
bitno da je uplata sjela. a kad budeš išla prijaviti ispit onda pokažeš uplatnicu ako bude problema.

jeste sigurni da nece biti nikakvih posljedica, ako se plati kasnije?? netko je bio spomenuo kao da je sanja rekla da ce neke posljedice biti, ali jos nezna kakve... dal je moguce da nam zabrane ispite u 4.mj, ako kasnimo s uplatom?? svatko kaze drugacije, a ni ove u referadi ne zele nista rec, njima je bitno da se pare daju..
prošle godine je posljedica bila da ne možeš prijaviti ispit dok ne uplatiš drugu ratu, ne znam da li će ove godine biti neke druge ili dodatne posljedice.

britni

meni je sanja rekla danas da se mora do 1.3. platiti jer još nije dogovoreno koje su posljedice ako se ne plati do 1.3. rekla je da će to dogovoriti sa šefovima tek nakon 1.3.
nije fer,al eto, nitko im ništa ne može..

vanny

ja necu moc uplatiti do 1.3... neznam za posljedice,ali jel moguce da ti oduzmu godinu ili nesto slicno .. ? o_O

danchika

Niti ja neću moći sada uplatiti, uplatit ću 1.4. pa kaj bude bude...uglavnom ne možeš prijaviti ispit ako nisi uplatio drugu ratu, a prijave ispita su početkom travnja tako da se sve stigne na vrijeme.

blackdevil

ma da,al sta d se sjete da ti uopce zabrane prijave ispita radi kasnjenja do daljnjeg ? il tak nesto ..
a ljudi su nagadali da ce nam zabranit rok u 4. mj ili nam nabit kamate... a mozda i nista od toga, sam malo zastrasuju da cim prije dobiju pare.. i ja sam im mislila platit tek pocetkom 4.mj, ali se necu zaje****

martina_sk

Administrator
a šta vam vrijedi sad nagađati i plašiti sebe i ostale. čekajte, objavit će posljedice pa ćete onda vidjeti, ja sumnjam da će biti išta strašno.

martina1

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
može mi tko reći dal bude kakvih problema ak sam platila prije 1.3. a u referadu po žig idem tek poslije 1.3., jer nisam iz zg-a?

ivana583

ni ja neću moći uplatiti prije 1.3. 2. ratu jer čekam plaću 1.3. pa ću negdje platiti sutra poslijepodne, to je kao da sam platila 1.3., kaj ne? samo neću moći im dostaviti potvrdu da sam uplatila školarinu sutra, već ću to učiniti u ponedjeljak. jel se to tako može?

martina_sk

Administrator
ni ja neću moći uplatiti prije 1.3. 2. ratu jer čekam plaću 1.3. pa ću negdje platiti sutra poslijepodne, to je kao da sam platila 1.3., kaj ne? samo neću moći im dostaviti potvrdu da sam uplatila školarinu sutra, već ću to učiniti u ponedjeljak. jel se to tako može?
vjerujem da može jer je bitno kad je izvršena uplata, a ne kad je predočena potvrda.

može mi tko reći dal bude kakvih problema ak sam platila prije 1.3. a u referadu po žig idem tek poslije 1.3., jer nisam iz zg-a?
nema problema. u potvrdi piše da si uplatila prije 1.3. i to je ono što je bitno.

leli

mislim da ti smije ostati samo jedan predmet, tj manje od 10 bodova s prve godine da bi mogla upisati redovno drugu, u drugom slučaju, tj ako ti ostane više od 10 bodova još uvijek se računaš kao parcijala i prelaziš na izvanredne jer već treći put upisuješ prvu godinu.

prava imaš sve do 10 mj bez obzira da li si uplatila drugu ratu ili ne, jedino ne možeš polagati ispite dok ne uplatiš drugu ratu. a da li moraš uplatiti i drugu ratu da bi se mogla ispisati ne znam. ali ja bih rekla da moraš, jer ipak si upisala faks i moraš platiti punu cijenu. u svakom slučaju, nazovi referadu i pitaj.
Ako se ne ispisem vec ostavim fax da bude u mirovanju (ne pojavim se) upisem neki izvanredan... mislim da je to izvedivo. Ako se predomislim u sljedecih 10 godina, lako upisem godinu, platim dug + cijenu skolarine...

martina_sk

Administrator
Ako se ne ispisem vec ostavim fax da bude u mirovanju (ne pojavim se) upisem neki izvanredan... mislim da je to izvedivo. Ako se predomislim u sljedecih 10 godina, lako upisem godinu, platim dug + cijenu skolarine...
mislim da da. al za svaki slučaj nazovi sanju u referadu i pitaj.

vibica

* Evo info za one koji nisu platili do 1.3. drugu ratu školarine:

Dekanu se mora slati molba, a ukoliko nije dovoljno opravdan razlog kašnjenja uplate, mora se platiti 150 kn kazne.
Pitala jedna cura i objavila na fejsu.

* A i info za one koji su platili do 1.3. ali nisu išli u referadu po žig:

Bijah jučer gore u sobi 8 (izv. studenti), nitko me ništa nije pitao, lik proučio i usporedio ime na indeksu i potvrdi uplate, dao žig, napisao račun i ae ća.
Znači, nema nikakvih problema i može se.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks