Ma, nemas frke! Dodes teti, pitas za index i preda ti. Nista me nije ispitivala nit korila!javi...probi led pa ću ja:whistling::razz:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ma, nemas frke! Dodes teti, pitas za index i preda ti. Nista me nije ispitivala nit korila!javi...probi led pa ću ja:whistling::razz:
mislim da ne ako ti je to prvi pad, ako sam u krivu sorry, neka me netko ispraviAko se nakon pada godine upiše parcijala da li se gube studentska prava, odnosno da li onda prelazim na izvanredne?
mislim da ne ako ti je to prvi pad, ako sam u krivu sorry, neka me netko ispravi![]()
mislim da ti smije ostati samo jedan predmet, tj manje od 10 bodova s prve godine da bi mogla upisati redovno drugu, u drugom slučaju, tj ako ti ostane više od 10 bodova još uvijek se računaš kao parcijala i prelaziš na izvanredne jer već treći put upisuješ prvu godinu.Pozz kolege :stovanje: Nadam se da ima koja dobra duša da mi ovo objasni. Naime, upisala sam parcijalu (kao redovni student) i zanima me što sad. Mislim, jel meni bitno samo riješiti ta tri predmeta koja su mi ostala s prve (jer onda iduće godine upisujem čistu drugu godinu,kao redovni student, naravno opet uz plaćanje) ili ako ne riješim sve predmete koje sam upisala gubim pravo redovnog i prebacujem se na izvanrednog studenta?
prava imaš sve do 10 mj bez obzira da li si uplatila drugu ratu ili ne, jedino ne možeš polagati ispite dok ne uplatiš drugu ratu. a da li moraš uplatiti i drugu ratu da bi se mogla ispisati ne znam. ali ja bih rekla da moraš, jer ipak si upisala faks i moraš platiti punu cijenu. u svakom slučaju, nazovi referadu i pitaj.Zanima me jedno pitanje sto se tice prava kod redovnih studenata. Upisala sam pad prve godine i jos uvijek sam redovan student. Druga rata faxa se placa najkasnije do 01.03. Znaci, razmisljam o odustajanju s ovog faxa i upisu na drugi fax. Ako se zelim ispisati s faxa najkasnije do 01.03. trebam imati ispisnicu i po mojoj logici ne trebam onda platiti tu 2. ratu jer se ispisujem skroz s fakulteta i gubim status studenta na tom faxu.
Mene zanima, sto bi se dogodilo ako ne bih platila 2.ratu uopce te se ispisala s faxa cca u 7-8 mjesecu, nebitno kada, da li ja imam jos redovna prava (x-icu, s. servis itd)? I da li onda kod ispisa uz ispisnicu moram jos i 2.ratu platiti? :/
Pozdrav.samo nećeš moći prijavljivati ispite sve dok ne caltaš.
nema nikakvih sankcija (osim neizlaska na ispit), kad skupiš lovu, plati pa makar i u 5.mj i samo nastavljaš dalje.
nisi. nešto si me krivo skužila ili ja tebeZnači njima sam ja i dalje prva godina makar bih riješila sve predmete s prve, a i nešto s druge.
da.je li to provjerena informacija?
moraš školarinu podmiriti prije prijave ispita.A ako platim do 1.4 jel mogu na onaj rok u 4 mj? Il se mora skolarina podmiriti mjesec dana prije rokova?
da li je to provjerena informacija?moraš školarinu podmiriti prije prijave ispita.
provjerena info, ne možeš prijaviti ispit nakon 1.3. dok ne vide žig da si platio i drugu ratu.da li je to provjerena informacija?
ako ne položiš sve ispite tvoj je izbor želiš li upisati parcijalu 3 godine ili pad 2. u oba slučaja ostaješ redovni student. inače se parcijala računa kao pad.Imam jedno pitanje.. 2010. sam upisala redovno ovaj faks, pa sam nakon toga upisala parcijalu, a sad sam ove tj. pršle god upisala čistu 2. godinu. E sad me zanima, ako ne položim sve predmete da bi upisala redovno 3.g. dal upisujem parcijalu i prelazim na izvanredne ili ostajem redovni??
Tako je Selma.Ove godine plaćam školarinu u 2 rate. Kod druge rate samo kupim uplatnicu, ispunim i platim i to nosim u referadu. Nije potrebno ništa više?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.