AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

katyy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
društvo, trebam pomoć... vidim da je jedna cura već dala nekakvu obavijest o tome, ali ako mi netko može sa sigurnošću reći, bila bih zahvalna. izvanredni studenti od ove godine predmete upisuju na DVIJE STRANICE indexa (zimske u zimski, ljetne u ljetni semestar), ili je sve ostalo nepromijenjeno, kao i do sada (na jednu stranicu svi predmeti)? unaprijed hvala! :)
na dvije stranice već je puno puta to napisano

jelaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Žao mi je ako ponovo postavljam isto pitanja, znam da ni vama nije lako često odgovarat na ista ili slična pitanja, al pošto nemogo dobit referadu, zamolila bi da mi neko na forumu pomogne ako zna. Ove godine namjeravam upisati parcijalu treće pa me zanima da li je mogu upisati a bez da odaberem smjer, tj samo da izaberem neke izborne predmete, a da smjer onda upisujem sljedeće godine ako upisujem čistu treću, i da li je neko već tako napravio, hvala

anita1989

Žao mi je ako ponovo postavljam isto pitanja, znam da ni vama nije lako često odgovarat na ista ili slična pitanja, al pošto nemogo dobit referadu, zamolila bi da mi neko na forumu pomogne ako zna. Ove godine namjeravam upisati parcijalu treće pa me zanima da li je mogu upisati a bez da odaberem smjer, tj samo da izaberem neke izborne predmete, a da smjer onda upisujem sljedeće godine ako upisujem čistu treću, i da li je neko već tako napravio, hvala
čitala sam tu po forumu da su se ljudi i tak već upisivali, a sad jel se može tako i ove god. neznam..pretpostavljam da da..
i da, izborne si tam kod njih izabireš kad vidiš kod kojih je ostalo mjesta. :wink5:

ja sam zbunjena..ja sam upisala lani parcijalu druge i riješila sam nauku, obiteljsko, oup, engl..prema tome, ja bi sad trebala upisati drugu čistu, a to je kao da upisujem višu godinu, a na pravilima piše da za upis više za izvanredne treba upisati najmanje 18 po semestru, kak da ja upišem 18 bodova ak mi je preostalo iz ljetnog semestra 14?? jel zna ko? help! :sad:

anita1989

Re: UPISNI MATEIJRALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

ja sam zbunjena..ja sam upisala lani parcijalu druge i riješila sam nauku, obiteljsko, oup, engl..prema tome, ja bi sad trebala upisati drugu čistu, a to je kao da upisujem višu godinu, a na pravilima piše da za upis više za izvanredne treba upisati najmanje 18 po semestru, kak da ja upišem 18 bodova ak mi je preostalo iz ljetnog semestra 14?? jel zna ko? help! :sad:

minka

Re: UPISNI MATEIJRALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

samo slijedi upute iz upisnih materijala i sve ce biti ok...upisujes samo ono sto ti je ostalo to 18 bodova uopce nemoj ni gledati to se odnosi na one koji upisuju parcijalu ili cistu visu godinu...samo popuni indeks i upisni list onako kako pise u uputama..

Od koliko sati ujutro radi skriptarnica?
mislim od 8

Alianna

Hej, imam jedno pitanje u vezi sa upisom. Izvanredni sam student i ove godine ću upisati šest predmeta(sve koji su mi ostali). Nisam još predala dnevnik prakse pa da li trebam ponovno upisivati praksu u indeks ili ne? Ako netko zna puno bi mi pomogao da ne moram u referadu.:unsure:

martina_sk

Administrator
Hej, imam jedno pitanje u vezi sa upisom. Izvanredni sam student i ove godine ću upisati šest predmeta(sve koji su mi ostali). Nisam još predala dnevnik prakse pa da li trebam ponovno upisivati praksu u indeks ili ne? Ako netko zna puno bi mi pomogao da ne moram u referadu.:unsure:
mislim da ne jer tako su pisali po forumu. Mozda najbolje da posaljes mail tijani vukojcic tomic jer je ona glavna za praksu.

MIRANA SVI

Nek mi netko, prosim veli kolka je školarina za studente po starom programu, jel još uvijek 1950 kn? Ostal mi je jedan ispit i diplomski. Fala lepa unapred.

ana_

Izvanredni sam student i prošle godine sam upisala čistu drugu, ali mi je ostalo još par ispita...Sada upisujem parcijalu treće, ali stvarno mi nije jasno ovo sa bodovima po semestru pa ako mi netko može objasniti.Iz druge godine su mi ostali sljedeći predmeti:
III.semestar-državna uprava,uvod u građansko pravo i europski upravni prostor i nacionalna uprava=18 bodova
IV:ULJP=7 bodova
Pa me sada zanima jer od V. semestra trebam upisati koji predmet jer je to već 18 bodova i znači od VI.semestra trebam upisati još 11 bodova... :)

martina_sk

Administrator
Pa me sada zanima jer od V. semestra trebam upisati koji predmet jer je to već 18 bodova i znači od VI.semestra trebam upisati još 11 bodova...
već su pisali na forumu da je to pravilo od 18 bodova čista glupost i ako ne možeš upisati toliko ne moraš. provjereno.

blabla

već su pisali na forumu da je to pravilo od 18 bodova čista glupost i ako ne možeš upisati toliko ne moraš. provjereno.
onda stvarno nisu normalni. nama je sanja govorila da kod parcijale po semestru obavezno treba upisati najmanje 18 ects. :confused2:

zbilja su biseri :crazy:

bbil

Bok ljudi imam pitanje...htjela bih polagati ispit iz opd-a u 11.mj., a imam plaćeno samo prvu ratu studija, pa me zanima mogu li bez obzira na to polagati ispite ili moram sve uplatiti pa tek onda? Ako netko zna... hvala unaprijed

marionette

Bok ljudi imam pitanje...htjela bih polagati ispit iz opd-a u 11.mj., a imam plaćeno samo prvu ratu studija, pa me zanima mogu li bez obzira na to polagati ispite ili moram sve uplatiti pa tek onda? Ako netko zna... hvala unaprijed
Možeš polagati, a drugu ratu trebaš platiti do 1.3.2013. i onda prilikom prijavljivanja ispita trebaš pokazti indeks da vide da si sve uplatila.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks