AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

vibica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: UPISNI MATEIJRALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

ei.imam jedno pitanje...ponovno upisujem parcijalu 2.godine..izvanredni student...prošle smo godine upisivali samo po jedan semestar..pa sam uzela sve iz zimskog semestra,osim oup-a i stranog jezika koji su i u ljetnom...a sad upisujem posebno zimski..posebno ljetni...i ne mogu upisat iste predmete jer mi prelazi broj bodova...po semestru...a vele da moram upisat predmete koje sam i prošle god...ne kužim kaj sad da napravim??
Mislim da moraš ove koje si i prošle godine..
Ali zvrcni referadu, budi dosadna, javit će se kad tad :p
Ona će ti najbolje znat reć, mi ovdje imamo samo reklo - kazalo, frendovi...

mat

pitanjce.. izvanredan sam student i nisam skupila bodove za parcijalu treće i sad samo nastavljam drugu godiu i ne plaćam ništa,jel tak?

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pitanjce.. izvanredan sam student i nisam skupila bodove za parcijalu treće i sad samo nastavljam drugu godiu i ne plaćam ništa,jel tak?
plaćaš pad druge, odnosno nepoložene predmete.

taisha8

Re: UPISNI MATEIJRALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

da i meni su rekli da moram upisat sve što i prošle...to svi tvrde...al to je sve rekla-kazala..kak i ti veliš..a referadu nemogu dobit da mi neko potvrdi...užas...

nea

molim pomoć, nije mi jasno što je apsolventska godina?

pitam zbog školarine, izvanredni sam student, ove godine sam bila parcijala treće, ostalo mi je radno s 2. i sad trebam upisati ostatak treće i ako sam dobro shvatila, to je 80kn po bodu?
Sad ćeš upisati 3.god. jer je parcijala zapravo pad godine. Da, to je 80kn po bodu (uračunaš radno i ono što ti je ostalo s 3.god. plus 300kn upisnine :happy: ). A sljedeće godine ako ne položiš sve ispite (ili ti ostane diplomski ko meni :crazy: ) ćeš upisivati apsolventsku godinu. Al držimo fige da ćeš sve položiti u ovoj akademskoj godini. :wink5:

tomo

mozeli mi netko pomoci? ja sam izvaredni student a ove godine sam bio parcijala 3.iz 2 god mi je ostalo gradansko a iz 3 god nisam nista polozio,jel sada ja opet upisujem parcijalu? koliko je to skolarine? hvala unaprijed

Maja69

mozeli mi netko pomoci? ja sam izvaredni student a ove godine sam bio parcijala 3.iz 2 god mi je ostalo gradansko a iz 3 god nisam nista polozio,jel sada ja opet upisujem parcijalu? koliko je to skolarine? hvala unaprijed
upisuješ 3.godinu nikakva parcijala. 80kn po bodu (66,5 boda) + 300 kn školarine.

ivana29

love
Molim pomoć. za parcijalu pise kod ponovnog upisa godine da pri ponovnom upisu ima pravo upisati najmanje 18-30 bodova po semestru. upisujem pad druge godine. Ja ovo ne kuzim, a nitko naravno se ne bi javio na telefon tamo. Ja sam polozila od druge drz upravu, oup i eng. Znaci 22,5 bodova. I nemam u I semestru 18 bodova od ovih predmeta sta su mi ostali. I i ne kuzim jos nesto ja sve imam predmete na jedoj str u indeksu i moja frendicaa tu pise da se na prvoj str indeksa upisuje prvi semesar ne kuzim. Da je krivo vec bi mi u referadi ponistili. Eto molim pomoc s ova dva problema i to hitno. Hvala

blabla

Molim pomoć. za parcijalu pise kod ponovnog upisa godine da pri ponovnom upisu ima pravo upisati najmanje 18-30 bodova po semestru. upisujem pad druge godine. Ja ovo ne kuzim, a nitko naravno se ne bi javio na telefon tamo. Ja sam polozila od druge drz upravu, oup i eng. Znaci 22,5 bodova. I nemam u I semestru 18 bodova od ovih predmeta sta su mi ostali. I i ne kuzim jos nesto ja sve imam predmete na jedoj str u indeksu i moja frendicaa tu pise da se na prvoj str indeksa upisuje prvi semesar ne kuzim. Da je krivo vec bi mi u referadi ponistili. Eto molim pomoc s ova dva problema i to hitno. Hvala
ti upisuješ pad, ne parcijalu! (ovo 18-30 ects vrijedi za parcijalu).

i to je po novom kako se upisuju predmeti, znači kolegije iz zimskog semestra upisuješ na 1.lijevu slobodnu stranicu u indexu, dok predmete iz ljetnog na 2.sljedeću stranicu u indexu :wink5:

tomo

upisuješ 3.godinu nikakva parcijala. 80kn po bodu (66,5 boda) + 300 kn školarine.
hvala! ako te mogu jos pitat,posto kod informatike nema ocjene nego samo potpis dali i to trebam ponovno upisati?

vibica

Ček, ti zapravo upisuješ pad 2. znači za tebe ne vrijedi to od 18-30. Taj dio se odnosi za parcijalu.
" Izvanredni student pri ponavljanju godine upisuje predmete i pripadajuće ECTS bodove koje nije položio iz niže godine studija " .
A upis u indeks... Yup, to je sad novo od ove godine za izvanredne. Zimski semestar na prvu slobodnu, ljetni na drugu slobodnu.
Kod popunjavanja indexa samo prati upisne materijale i ne brigaj.

EDIT: blabla je bila brža :p

minka

bok ljudi da li znate jel se na upis mora doci osobno ili moze i netko drugi?
ja sam danas bila i nitko me nije trazio osobnu a bilo je bome i mama koje su dosle umjesto kceri dali su uspjele neznam ali mislim da to nebi trebao biti neki problem...pretpostavljam da moze...

penny lane

društvo, trebam pomoć... vidim da je jedna cura već dala nekakvu obavijest o tome, ali ako mi netko može sa sigurnošću reći, bila bih zahvalna. izvanredni studenti od ove godine predmete upisuju na DVIJE STRANICE indexa (zimske u zimski, ljetne u ljetni semestar), ili je sve ostalo nepromijenjeno, kao i do sada (na jednu stranicu svi predmeti)? unaprijed hvala! :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks