AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Školarina, uspisnina i ostale financije

Hello! mene zanima da li se još priznaju one potvrde da mi je stari bio dragovoljac, ili je to bilo samo one dvije god?
mislim da se to više ne priznaje, al se raspitaj još :blushed:

nika216

upisala sam faks 2003. kao redoviti bez plaćanja. 2008. sam upisala drugu apsolventsku godinu (za osobne potrebe). sad me valjda budu prebacili na izvanredne, dal' ja placam 1950 kao apsolventsku godinu ili 3600 kuna, pošto me prebacuju na izvanredne?

Nirvana

hvala, danas sam bila po papire pa su mi rekli da je školarina 3300+300 upisnina i sve treba platiti odjednom prije upisa. U knjižari pravnog je bila strašna gužva, ali je relativno brzo išlo pa se nemojte živcirati kad vidite masu ljudi ispred knjižare. Papiri za upravu i index su 104 kune ako nekog zanima.

zvrka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ako ostaneš redovni, plaćaš 5500, ne znam točnu cifru

ali možeš se prebaciti na izvanredno, plaćaš 3600, ali gubiš neka prava :cool:
danas mi je žena u sobi 3 rekla da plaćam 5800kn. :angry:

zvrka

a znam... ali stvarno, to je preskupo... sad moram dizat studenski kredit ;(
jel ima možda netko iskustva sa tim kreditima?

martinareb

ej caio ekipo,nisam baš uspjela povezati te školarine.ako bi upisala po bolonji parcijalu treće kolko bi to iznosilo?1950 ILI?ne valjda cijeli iznos 3600 ili?ništa ja tu ne kužim.hvala na odgovoru unaprijed.

zvrka

parcijala se računa kao pad tako da je moguće da plačaš cijeli iznos... :( neka netko tko ziher zna odg.

lila_887

parcijala iznosi pola školarine, koliko ja znam
ja ne znam, jedni kažu pola, jedni cijeli iznos... iskreno nisam na čisto kak to funkcionira i jel to oni svakom kak im se svidi stavi, takav imam dojam, da poludiš... ugl. vidjet ću šta će biti u 9-om mjesecu...

malamala

ej ljudi kolko je školarina na poreznom? i jel se sve pare moraju odmah dat ili može na rate ili tak nekak?

Marinica

ej ljudi kolko je školarina na poreznom? i jel se sve pare moraju odmah dat ili može na rate ili tak nekak?
5500 školarina plus 300 upisnina
sve odmah na upisu moraš platit
nema na rate =((

T-jet

Ovako ja sam redoviti student s plaćanjem...mislim da mi se parcijala ne isplati jer je u biti sve to isto... sada me zanima upisala bih pad 1. godine, kolko ja to plaćam? da li 5800 kao i prvi put 1. godinu ili ipak nešto manje?!
Ja sam shvatila da se ipak nešto manje plaća...al zanima me ako netko zna točno kolko je pad?

Leptiric_20

ja ne znam, jedni kažu pola, jedni cijeli iznos... iskreno nisam na čisto kak to funkcionira i jel to oni svakom kak im se svidi stavi, takav imam dojam, da poludiš... ugl. vidjet ću šta će biti u 9-om mjesecu...
ja sam parcijalu platila oko 3 300 kn!!!

ovako ja sam redoviti student s plaćanjem...mislim da mi se parcijala ne isplati jer je u biti sve to isto... Sada me zanima upisala bih pad 1. Godine, kolko ja to plaćam? Da li 5800 kao i prvi put 1. Godinu ili ipak nešto manje?!
Ja sam shvatila da se ipak nešto manje plaća...al zanima me ako netko zna točno kolko je pad?
parcijala i pad su u biti isto, samo Što kad upiŠeŠ parcijalu kad daŠ sve ispite s prve moŽeŠ dat te upisane s druge, u tom sluČaju je parcijala bolja, mislim da se pad plaĆa oko 3000 kn al nisam sigurna!!

malaplava1

ja sam parcijalu platila oko 3 300 kn!!!

parcijala i pad su u biti isto, samo Što kad upiŠeŠ parcijalu kad daŠ sve ispite s prve moŽeŠ dat te upisane s druge, u tom sluČaju je parcijala bolja, mislim da se pad plaĆa oko 3000 kn al nisam sigurna!!
da parcijala se placa 3000kN+ 300kn upisnina=3 300,a koj je upao bez placa i samo upisninu 300

jellennaa

pozdrav!imam jedno pitanje koje me muči jer sam izvanredni student i zanima me što u slučaju pada prve godine,ako se ne da uvijet!
da li imam prava upisati ponovo prvu godinu ili?!

Ninek

pozdrav!imam jedno pitanje koje me muči jer sam izvanredni student i zanima me što u slučaju pada prve godine,ako se ne da uvijet!
da li imam prava upisati ponovo prvu godinu ili?!
kao izvanredni imaš pravo dvije godine studirat istu godinu bez da išta upisuješ ili plaćaš..
ako su ti već prošle te dvije godine,onda upisuješ pad,plaćaš 3300 i opet dvije godine imaš fore..

mira

da parcijala se placa 3000kN+ 300kn upisnina=3 300,a koj je upao bez placa i samo upisninu 300
dal ko zna do kad se moze upisat godina i platit skolarina--do kraja 9 mj ili do kraja 10 mj???puno hvala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks