AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

laptopp

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Školarina, uspisnina i ostale financije

Laptopp hvala :)
a sto to znaci pravilno provedenu i kad bi se trebala predat ta peticija? Strah me, jer koliko znam ta peticija jos uvijek nije predana. A sto se ceka sa tim? Gdje su sad nase predstavnice i zamjenica? Koja korist od njih onda???

Moglo se potpisat samo se trebalo malo vise informirat tj ta nasa predstavnica je trebala ljudima rec za to. Katastrofa organizacija
Slažem se! loša organizacija...

pitija

Laptopp hvala :)
a sto to znaci pravilno provedenu i kad bi se trebala predat ta peticija? Strah me, jer koliko znam ta peticija jos uvijek nije predana. A sto se ceka sa tim? Gdje su sad nase predstavnice i zamjenica? Koja korist od njih onda???

Moglo se potpisat samo se trebalo malo vise informirat tj ta nasa predstavnica je trebala ljudima rec za to. Katastrofa organizacija
Nikakva! Ajmo ih smijeniti:laughing:
one su to očito usmeno prenosile, a takve stvari se tako ne rade...

ina88

Jucer me jedna osoba lijepo napala na ovom forumu da pljujem bezveze po predstavnicama. Kako vidim nisam jedina koja tako misli. Jel zna tko u kojem je procesu ta nasa peticija? Gdje je sad? Je li zavrsila gdje treba zavrsit? Help?

Nemam nista protiv te nase predstavnice, ne znam ju osobno, samo me smeta ta neorganiziranost i to sto nas ne upucuje u nista. Samo bi htjela da se to promijeni. Neka ona ostane predstavnica, u to ne ulazim.

zagreb

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nadam se da na dobrom mjestu postavljam pitanje.
ovako,redovan sam stuent i prošle god. sam upisala pad.sad bih se na jesen htjela prebacit na izvanredno,ali ostala su mi tri ispita.dal mogu kad riješim te ispite dalje rješavat normalno ispite iz druge godine ili postoji parcijala kod izvanrednih?hvala unaprijed

myra

nadam se da na dobrom mjestu postavljam pitanje.
ovako,redovan sam stuent i prošle god. sam upisala pad.sad bih se na jesen htjela prebacit na izvanredno,ali ostala su mi tri ispita.dal mogu kad riješim te ispite dalje rješavat normalno ispite iz druge godine ili postoji parcijala kod izvanrednih?hvala unaprijed
možeš se prebaciti na izvanredno, samo trebaš ispuniti zahtjev za prebacivanje na izvanredni studij...najbolje pitati u referadi...

što se tiče parcijale, postoji kod izvanrednih...i imaš mogućnost jednu godinu produljiti na dvije...odnosno, ako sad 2009/2010 upišeš parcijalu izvanredno, idući put ćeš morati upisati 2011/2012. osim naravno ak riješiš u roku ostale ispite iz prve pa ti neće biti potrebno produljivanje... ;)

nadam se da sam malo pomogla... ;)

Alex.B.

bok svima! :D imala bi pitanje u vezi skolarine,pa ako bi mi netko pomogao, super:
predala sam papire na porez, pa bi me zanimalo u slucaju da upadnem redovno za osobne potrebe..
znam da se placa - sto si vise na ljestvici manje placas a zadnji naravno placa punu cijenu..
e sad, u slucaju da moram platiti neke manje novce,padnem godinu i idem ju ponavljati, koliko onda placam? isto tu svotu koju sam prilikom prvog upisa prve godine platila ili u tom slucaju placam punu cijenu?

Nela

bok svima! :D imala bi pitanje u vezi skolarine,pa ako bi mi netko pomogao, super:
predala sam papire na porez, pa bi me zanimalo u slucaju da upadnem redovno za osobne potrebe..
znam da se placa - sto si vise na ljestvici manje placas a zadnji naravno placa punu cijenu..
e sad, u slucaju da moram platiti neke manje novce,padnem godinu i idem ju ponavljati, koliko onda placam? isto tu svotu koju sam prilikom prvog upisa prve godine platila ili u tom slucaju placam punu cijenu?
na poreznom toga nema, bez obzira koja si na listi plaćaš istu školarinu
taj sistem ti je na pravu

sweet.ana

Hello! mene zanima da li se još priznaju one potvrde da mi je stari bio dragovoljac, ili je to bilo samo one dvije god?

zvrka

pozdrav... može pomoć? ovako - 2005. upisala sam faks, redovito bez plaćanja. 2006. upisala pad, 2007. upisala drugu godinu. 2008. upisala parcijalu treće, i sada ako upisujem treću godinu jel ću morat plaćat?

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pozdrav... može pomoć? ovako - 2005. upisala sam faks, redovito bez plaćanja. 2006. upisala pad, 2007. upisala drugu godinu. 2008. upisala parcijalu treće, i sada ako upisujem treću godinu jel ću morat plaćat?
4 godine možeš studirati na teret ministarstva
znači 2009/2010 plaćaš

amalka

ako ostaneš redovni, plaćaš 5500, ne znam točnu cifru

ali možeš se prebaciti na izvanredno, plaćaš 3600, ali gubiš neka prava :cool:

zvrka

ako ostaneš redovni, plaćaš 5500, ne znam točnu cifru

ali možeš se prebaciti na izvanredno, plaćaš 3600, ali gubiš neka prava :cool:
koma! mislila sam da ću još ovu godinu biti bez plaćanja... :crying2:

Alex.B.

jel zna netko koliko ce me doci upisni materijal? index,upisni/prijavni list..bar otprilike?

Nela

hm... ne sjećam se više
mislim da je više od 100
ali čini mi se da manje od 200
zbilja se ne sjećam

dianica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

upisni materijal je 104 kn, index 100 kn, uplatnica 1 kn, upisni i prijavni list 3 kn.. kupih danas

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks