AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

pekto1200

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Školarina, uspisnina i ostale financije

Nije istina,odeš na konzultacije i pokupiš potpise koji ti fale u indeksu...pusti glasine...
ma nije, bio sam u proslom semestru na konz kod prof marčetic i nije mi htjela dat potpis, rekla je da moram u referadu platit i uzet neku molbu za potpis!

brianna

Sto se desi ako se ne ispisem s faksa? Puna sam obaveza a trebala bi odjavit zdravstveno koja sam imala preko njih jer sam dobila posao. Dali je to uopce moguce ako se ne ispisem?
Mislim dali netko zna kakav je postupak. Vise ne planiram tu studirat. Cula sam da se ispis placa 150 kn.

Ima li netko? hitno mi je.

laptopp

ma nije, bio sam u proslom semestru na konz kod prof marčetic i nije mi htjela dat potpis, rekla je da moram u referadu platit i uzet neku molbu za potpis!
Prvi put čujem. :confused2:
Ja sam sve potpise pokupila na konzultacijama ...odi onda pitat tete u referadi

laptopp

Sto se desi ako se ne ispisem s faksa? Puna sam obaveza a trebala bi odjavit zdravstveno koja sam imala preko njih jer sam dobila posao. Dali je to uopce moguce ako se ne ispisem?
Mislim dali netko zna kakav je postupak. Vise ne planiram tu studirat. Cula sam da se ispis placa 150 kn.

Ima li netko? hitno mi je.
Evo to broj referade pa pitaj tete u referadi
Božica Jug Musić 01/ 48-90-200
pa taman i da moraš platit tih 150 kn nećeš propast...rekla si da radiš...onda valjda primaš plaću:tongue2:

kristina

imam jedno pitanje koje se tu već dosta ponavlja ali nikako da skužim nešto konkretno...prošle god sam upisala parcijalu (4 ispita iz 2. i negdje 7 iz 3.). Ove god ću recimo riješit te ispite iz druge i dva ispita iz 3. Znači li to da ću morati platit opet 3 600kn ili samo 1950kn parcijalu,odnosno još tih 4 ispita iz 3.god koji su mi ostali?

eh da!i još jedno pitanjce,zna li netko kad utorkom radi referada popodne?

NIKICA

Imam jedno pitanje upisala sam parcijala drugi put 2007/2008 godi ostala su mi jos dva ispita nauka i politoligija sada me zanima da li placam pola i cijeli iznos i da li za upis u red drugu moram dati obadva predmeta ilisamo nauku

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imam jedno pitanje upisala sam parcijala drugi put 2007/2008 godi ostala su mi jos dva ispita nauka i politoligija sada me zanima da li placam pola i cijeli iznos i da li za upis u red drugu moram dati obadva predmeta ilisamo nauku
znam samo da za upis u redovnu drugu-nauka mora biti položena, jer je uvijet tj.nosi 14 bodova, a za upis u 2. potrebno je 50 bodova..politologiju možeš prenesti.

brianna

Evo to broj referade pa pitaj tete u referadi
Božica Jug Musić 01/ 48-90-200
pa taman i da moraš platit tih 150 kn nećeš propast...rekla si da radiš...onda valjda primaš plaću:tongue2:
Nije mi problem platit, imam neke druge probleme!

Zna li netko onaj br racuna na koji uplacujem novce za ispis? Neznam gdje da to potrazim. Hvala!

laptopp

Zna li netko onaj br racuna na koji uplacujem novce za ispis? Neznam gdje da to potrazim. Hvala!
Nazovi referadu pa kao teta u referadi bude bila raspoložena možda ti ga preko telefona izdiktira ...

Leptiric_20

ja sam upisala prvu godinu s plačanjem, pa sam upisala parcijalu nekih 3000 kn, koliko sada ću morati platiti kad budem upisivala čistu drugu godinu: da li 3000 ili 6000 kn, da li možda netko zna!

coolyou

ja sam upisala prvu godinu s plačanjem, pa sam upisala parcijalu nekih 3000 kn, koliko sada ću morati platiti kad budem upisivala čistu drugu godinu: da li 3000 ili 6000 kn, da li možda netko zna!
Prvo moraš izračunati cijenu ECTS boda. Znači plaćenu cijenu školarine podijeli sa zbrojem upisanih ECTS bodova. Tako ćeš utvrditi cijenu jednog boda.

U idućem koraku ćeš pomnožiti cijenu jendog boda sa zbrojem ECTS bodova predmeta koje namjeravaš upisati. Dobivena suma je iznos školarine.

Molim, ispravite me ak griješim! ;)

no_name

hvala svima na odgovorima na moja pitanja...A onda tu parcijalu plaćaš kao cijelu godinu oko 3200?

PDV

zna li netko ako upišem pad prve godine, da li ostajem i dalje redovan student odnosno da li mi ostaju studentska prava (ixica...)?

katy_-

zna li netko ako upišem pad prve godine, da li ostajem i dalje redovan student odnosno da li mi ostaju studentska prava (ixica...)?
Ostaju ti sva prava.

malaplava1

da i dalji si redovan student i ostaju ti studentska prava.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks