AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

teddybear

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Upisujem javnu upravu kao izvanredni student, zanima me da li postoji ikakva mogućnost plaćanja školarine u ratama, tj. barem u dvije ili tri rate? Mogu li pisati neku zamolbu ili nešto?

Andrej21

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Upisujem javnu upravu kao izvanredni student, zanima me da li postoji ikakva mogućnost plaćanja školarine u ratama, tj. barem u dvije ili tri rate? Mogu li pisati neku zamolbu ili nešto?
:happy:koliko ja znam kolegice ja sam morao odmah sve dati od jednom.Pa najbolji ti je pitat referadu radi ti radnim danom od ponedjeljka do petka 10 do 12 h dođi najbolje u ponedjeljak ili utorak sada.

teddybear

:happy:koliko ja znam kolegice ja sam morao odmah sve dati od jednom.Pa najbolji ti je pitat referadu radi ti radnim danom od ponedjeljka do petka 10 do 12 h dođi najbolje u ponedjeljak ili utorak sada.
Pa u utorak bi se već trebala upisati, ali skočit ću u ponedjeljak tamo. :wink5: Inače znam da se na faksovima inače može plaćat na rate ako se preda molba, ali vidjet ćemo. Tnx :happy:

vibica

Provjerena informacija: možeš pisati zamolbu, ali pod nekim uvjetima. Moraš iz porezne izvaditi ukupna primanja zadnjiih godinu dana, navesti razlog pisanja molbe, dostaviti dokaz o tome (npr.ukoliko je neki problem u obitelji, s tobom, braćom etc). Onda to pročelnica odjela razmotri i ako ti se to odobri, možeš platiti u dvije rate. Po principu - na upisu pola, a drugu polovicu do 31.1.

mattea

Re: Školarina, uspisnina i ostale financije

hej ekipa, ide ko sutra na upis od izvanrednih?? kaj treba nam samo uplatnica da smo platili 3600 i oni papiri kaj kupimo u dvoristu pravnog faksica.. jel to, to?? ako sam kaj krivo napisala psl ispravite me.. :))

mattea

Jel se može na jednu uplatnicu stavit 3600 ili mora bit jedna na 300, a druga na 3300??

fireball

da li mi netko moze reci koliko ja trebam platiti, ja sam izvanredan?

ostalo mi je financiranje, nauka, sociologija i drzava. znaci svaki predmet nosi odreden broj bodova, svi se ti bodovi zbroje, i posto sam izvanredan, pomnoze sa 80 + 300 kuna upisnine. jesam li shvatio?

i jos me nesto zanima, u slucaju da uspijem (a mislim da hocu) dat nauku i sociologiju na jesen ostaje mi manje bodova. onda moram upisati neke predmete iz druge godine da bih imao odreden broj bodova??? taj dio bas i nisam shvatio.

mattea

Pozdrav! Nisam sigurna da sam na pravom mjestu, al nemogu jos to sve polovat, pa ako mi netko od vas tu moze rec, kad pocinje faks za izvanredne? jel u 9 mj ili 10.?

mira

ako si redovni 100 kn po ects bodu,a ako si vanredni 80 kn...znači recimo 100x60=6000kn + 300kn!
izvanredan sam...jel to provjerena informacija...na pravu izvanredni placaju 3300 plus 300upisnine ,,tako pise u cjeniku usluga

Ninek

i jos me nesto zanima, u slucaju da uspijem (a mislim da hocu) dat nauku i sociologiju na jesen ostaje mi manje bodova. onda moram upisati neke predmete iz druge godine da bih imao odreden broj bodova??? taj dio bas i nisam shvatio.
pretpostavljam da ćeš upisivat onda parcijalu ako ostvariš uvjete za nju, onda upisuješ ono što ti je ostalo + koliko izabereš iz druge, a maximalno da obje godine iznose 60ect (zbroj onoga što upisuješ), s tim da možeš upisat samo jedan ispit iz druge a možeš i max broj, ovisno o tome koliko misliš da možeš položit
80kn po ect bodu, piše ti u indexu koliko koji iznosi + 300 upisnina

izvanredan sam...jel to provjerena informacija...na pravu izvanredni placaju 3300 plus 300upisnine ,,tako pise u cjeniku usluga
po novom "zakonu" plaća se po ect bodu
prvi upis za izvanredne je 3300, ali svaka sljedeća godina prema zaslugama, odnosno po bodu

ljubeeee

Pozdrav! Nisam sigurna da sam na pravom mjestu, al nemogu jos to sve polovat, pa ako mi netko od vas tu moze rec, kad pocinje faks za izvanredne? jel u 9 mj ili 10.?
u 10.mj za sve,i za redovne i za izvanredne,jer su u 9.mj rokovi i upisi..

fireball

pretpostavljam da ćeš upisivat onda parcijalu ako ostvariš uvjete za nju, onda upisuješ ono što ti je ostalo + koliko izabereš iz druge, a maximalno da obje godine iznose 60ect (zbroj onoga što upisuješ), s tim da možeš upisat samo jedan ispit iz druge a možeš i max broj, ovisno o tome koliko misliš da možeš položit
80kn po ect bodu, piše ti u indexu koliko koji iznosi + 300 upisnina
samo jos ovo pitanje: da li mogu upisati samo predmete iz ove godine, a ni jedan iz druge, jer mi je glupo bacati novce i popisivati bezveze predmete iz sljedece godine kada jos ni ovu nisam ocistio (znaci samo 2 predmeta) i koliko se najmanje predmeta moze upisati??

Ninek

samo jos ovo pitanje: da li mogu upisati samo predmete iz ove godine, a ni jedan iz druge, jer mi je glupo bacati novce i popisivati bezveze predmete iz sljedece godine kada jos ni ovu nisam ocistio (znaci samo 2 predmeta) i koliko se najmanje predmeta moze upisati??
pa ako misliš da nećeš položit nijedan ispit iz druge upiši pad, opet plaćaš ono kaj ti je ostalo, a ne parcijalu..parcijala je ustvari da ti "olakša" pa da ako riješiš ovo iz prve brzo, da ne glumiš gljivu ostatak godine

ne možeš upisat parcijalu i nijedan ispit iz druge, a ako upisuješ parcijalu moraš uzet minimalno jedan ispit, a ako ocijeniš da možeš položit više onda da zbroj bude 60ect

Lola A

eee kaje bilo s cjenama faxa jel ostaje 5100 drgua godina i kako to da se nemože obročno..pa ja sam čula da se može samo da se treba otič u referadu i tražit tete...

Dolla

Miss Gates

eee kaje bilo s cjenama faxa jel ostaje 5100 drgua godina i kako to da se nemože obročno..pa ja sam čula da se može samo da se treba otič u referadu i tražit tete...
Da, treba otići u referadu i pitat...Moraš mislim napisat neku zamolbu da ti to odobre, priložit potvrde o dohotku za mamu, tatu, sebe itd. i onda ti se odlučuje o zamolbi...Sve će ti Sanja znat reć, ja ne znam točno...Nešto tipa onog što se radilo za ostvarivanje prava na besplatni prijevoz nakon što su ga ukinuli sad u sedmom mjesecu (kad je dohodak po članu domaćinstva morao bit manji od 2000 kn). I mislim da ti je 5500 a ne 5100 cijena druge godine.

Ja imam jedno uber optimistično pitanje pa ako netko zna odgovor super... Da li ITKO ima pravo na besplatnu školarinu za drugu godinu sad na jesen? Npr. netko tko položi sve predmete i ima visoki prosjek? Pročitala sam da je izvanrednima za prebacivanje potreban prosjek 3,5 pa jel možda to prosjek dovoljan za besplatnu drugu godinu? Ako je, onda super, I'm already there samo da nauku i fin. položim s pristojnom ocjenom... Samo nekako imam dojam da je odgovor ne i da će mi teškom mukom zarađena lova otić samo tako :rolleyes:

Eriatarka

Koliko bi me izašla školarina za treću godinu studija (po bodovima), naime zanima me - ima li treća godina 60 bodova? Prenosim 10 bodova u treću (eup i osnove prava društva).

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks