Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
:happy:koliko ja znam kolegice ja sam morao odmah sve dati od jednom.Pa najbolji ti je pitat referadu radi ti radnim danom od ponedjeljka do petka 10 do 12 h dođi najbolje u ponedjeljak ili utorak sada.Upisujem javnu upravu kao izvanredni student, zanima me da li postoji ikakva mogućnost plaćanja školarine u ratama, tj. barem u dvije ili tri rate? Mogu li pisati neku zamolbu ili nešto?
Pa u utorak bi se već trebala upisati, ali skočit ću u ponedjeljak tamo. :wink5: Inače znam da se na faksovima inače može plaćat na rate ako se preda molba, ali vidjet ćemo. Tnx :happy::happy:koliko ja znam kolegice ja sam morao odmah sve dati od jednom.Pa najbolji ti je pitat referadu radi ti radnim danom od ponedjeljka do petka 10 do 12 h dođi najbolje u ponedjeljak ili utorak sada.
Provjerena informacija: možeš pisati zamolbu, ali pod nekim uvjetima. Moraš iz porezne izvaditi ukupna primanja zadnjiih godinu dana, navesti razlog pisanja molbe, dostaviti dokaz o tome (npr.ukoliko je neki problem u obitelji, s tobom, braćom etc). Onda to pročelnica odjela razmotri i ako ti se to odobri, možeš platiti u dvije rate. Po principu - na upisu pola, a drugu polovicu do 31.1.Upisujem javnu upravu kao izvanredni student, zanima me da li postoji ikakva mogućnost plaćanja školarine u ratama, tj. barem u dvije ili tri rate? Mogu li pisati neku zamolbu ili nešto?
uvijek se radi o samo jednoj uplatnici! sve zbrojeno na jednu uplatnicu...Jel se može na jednu uplatnicu stavit 3600 ili mora bit jedna na 300, a druga na 3300??
ako si redovni 100 kn po ects bodu,a ako si vanredni 80 kn...znači recimo 100x60=6000kn + 300kn!upisujem 2 godinu kolko trebam platit skolarinu___jel tko tocno zna
izvanredan sam...jel to provjerena informacija...na pravu izvanredni placaju 3300 plus 300upisnine ,,tako pise u cjeniku uslugaako si redovni 100 kn po ects bodu,a ako si vanredni 80 kn...znači recimo 100x60=6000kn + 300kn!
pretpostavljam da ćeš upisivat onda parcijalu ako ostvariš uvjete za nju, onda upisuješ ono što ti je ostalo + koliko izabereš iz druge, a maximalno da obje godine iznose 60ect (zbroj onoga što upisuješ), s tim da možeš upisat samo jedan ispit iz druge a možeš i max broj, ovisno o tome koliko misliš da možeš položiti jos me nesto zanima, u slucaju da uspijem (a mislim da hocu) dat nauku i sociologiju na jesen ostaje mi manje bodova. onda moram upisati neke predmete iz druge godine da bih imao odreden broj bodova??? taj dio bas i nisam shvatio.
po novom "zakonu" plaća se po ect boduizvanredan sam...jel to provjerena informacija...na pravu izvanredni placaju 3300 plus 300upisnine ,,tako pise u cjeniku usluga
u 10.mj za sve,i za redovne i za izvanredne,jer su u 9.mj rokovi i upisi..Pozdrav! Nisam sigurna da sam na pravom mjestu, al nemogu jos to sve polovat, pa ako mi netko od vas tu moze rec, kad pocinje faks za izvanredne? jel u 9 mj ili 10.?
samo jos ovo pitanje: da li mogu upisati samo predmete iz ove godine, a ni jedan iz druge, jer mi je glupo bacati novce i popisivati bezveze predmete iz sljedece godine kada jos ni ovu nisam ocistio (znaci samo 2 predmeta) i koliko se najmanje predmeta moze upisati??pretpostavljam da ćeš upisivat onda parcijalu ako ostvariš uvjete za nju, onda upisuješ ono što ti je ostalo + koliko izabereš iz druge, a maximalno da obje godine iznose 60ect (zbroj onoga što upisuješ), s tim da možeš upisat samo jedan ispit iz druge a možeš i max broj, ovisno o tome koliko misliš da možeš položit
80kn po ect bodu, piše ti u indexu koliko koji iznosi + 300 upisnina
pa ako misliš da nećeš položit nijedan ispit iz druge upiši pad, opet plaćaš ono kaj ti je ostalo, a ne parcijalu..parcijala je ustvari da ti "olakša" pa da ako riješiš ovo iz prve brzo, da ne glumiš gljivu ostatak godinesamo jos ovo pitanje: da li mogu upisati samo predmete iz ove godine, a ni jedan iz druge, jer mi je glupo bacati novce i popisivati bezveze predmete iz sljedece godine kada jos ni ovu nisam ocistio (znaci samo 2 predmeta) i koliko se najmanje predmeta moze upisati??
Da, treba otići u referadu i pitat...Moraš mislim napisat neku zamolbu da ti to odobre, priložit potvrde o dohotku za mamu, tatu, sebe itd. i onda ti se odlučuje o zamolbi...Sve će ti Sanja znat reć, ja ne znam točno...Nešto tipa onog što se radilo za ostvarivanje prava na besplatni prijevoz nakon što su ga ukinuli sad u sedmom mjesecu (kad je dohodak po članu domaćinstva morao bit manji od 2000 kn). I mislim da ti je 5500 a ne 5100 cijena druge godine.eee kaje bilo s cjenama faxa jel ostaje 5100 drgua godina i kako to da se nemože obročno..pa ja sam čula da se može samo da se treba otič u referadu i tražit tete...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.