AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

no_name

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Super im je ovo sa izvanrednim studentima da više nemaju pravo 2. godine na školarinu, mislim da će razina obrazovanosti naše nacije naglo opasti iako ni sada ne stoji dobro. Jer je očito da ne žele da se ljudi obrazuju, kako da netko tko radi 10 sati dnevno normalno kroz cijelu godinu daje ispite koji nisu nimalo lagani, a o ljudima sa obiteljima da niti ne pričam. Pa da nek plaća 10 000 kn, jer je očito da ima novaca zato izvanredno i studira, a i radi jer ima novaca... A da ne pričam o starcima koji financiraju redovne studente i jedva preživljavaju da bi im djeca studirala, aha na pravim osobama su našli zarađivati... A nek nam naplaćuju osiguranje, to je jedino i opravdano pošto se izlažemo životnoj opasnosti svaki puta kada zakoračimo u tu rupu od faxa.

laminat

Od sutra ovima koji skupljaju potpise za dekanski dodat i papire za skupljanje potpisa u vezi školarine :)

Yuzu

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Isuse, ja ovo tek sad vidim. Ako sam dobro shvatila ja kao izvanredan student, ako upišem čistu drugu godinu. To je sveukupno 5100kn? Jel to to?

Za kaj mi je tih 5100kn? Za to što se pojavim na faksu kad je vrijeme ispita. Pa ja nemam viška para. Nit ovo vrijedi tih para. Ajme, ne postoji šansa da dam taj novac. Jednostavno je nema.

Dancy11

Isuse, ja ovo tek sad vidim. Ako sam dobro shvatila ja kao izvanredan student, ako upišem čistu drugu godinu. To je sveukupno 5100kn? Jel to to?

Za kaj mi je tih 5100kn? Za to što se pojavim na faksu kad je vrijeme ispita. Pa ja nemam viška para. Nit ovo vrijedi tih para. Ajme, ne postoji šansa da dam taj novac. Jednostavno je nema.
Da, bas tak... sad se jednostavno možemo fučkati...znanje je moć..hahahaha dajete da me neko poškaklja...NOVAC JE MOĆ ZNANJE JE K...

Dajte mi recite pa koliko onda plaćaju redovni studenti???ako npr prensem samo jedan predmet koji iznosi 7 ects bodova???A koliko uopće će sad koštati parcijala??? JAO ...SVE SE BOJIM ODGOVORA

Jadranka15

Ovu peticiju da nam školarina ostane ista i da uvjeti studiranja ostanu 2 godine, treba proslijediti u udrugu ili članovima Udruge Upravni student ili kada se već skupljaju te peticije za dekanski i za produženje diplomiranja za studente po starom programu, vrijedilo bi sutra tko ide na faks da to kaže onima koji skupljaju te potpise, kada idu već te dvije peticije - što ne bi išla i treća, jer moramo se sami boriti za svoja prava jer nitko sa tog fakulteta neće nam izaći u susret ako mi sami ne pokažemo zube, koliko sam informirana sjednica je 20.rujna , pa molim cijenjene kolege da se požure s potpisima.

Yuzu

Ne znam hoće li im peticija išta značiti, ali ti se potpisi očito moraju skupljati. Mislim, ja više ne znam šta napravit. Kaj ono, da im uputimo neki dopis ili nešto u kojem jasno piše zašto nećemo plaćati taj novac. Kao da im i samima već nije jasno da nam ništa ne daju. Nema specijalističkog, nema nikakvih poboljšanja u ničemu, uopće se ne radi na tome da se poboljša naš status, pljačkanje na prijavnicama. Mogla bih do sutra ovako.

Znam da se ponavljam, ali sam se jednostavno ras*izdila. Nikako ne mogu davati toliki novac za apsolutno ništa. To je apsurdno.

lila_887

mislim da bi se mogao poslati i mail u udrugu u vezi peticije ako nitko ne može doć osobno sve objasniti

rlmadrid15

ovo je sramota!!!
ja zivim s deckom u podstanarskom stanu, radim na poslu na kojem je placa mizerija i pitanje je koliko ce jos firma izdrzati, zbog toga posla sam i upisala prosle god faks sa ohoho godina jer zelim nesto bolje i ja jednostavno nemam, necu i ne zelim platiti takve novce za to sto ucim cijelu god doma i dodem na faks na sat vremena na ispit svakih 2 mjeseca i plus sve to nemam ko izvanredni student ama bas nikakva prava!!!
PETICIJA LJUDI I NISTA DRUGO!!!

misty

Ovu peticiju da nam školarina ostane ista i da uvjeti studiranja ostanu 2 godine, treba proslijediti u udrugu ili članovima Udruge Upravni student ili kada se već skupljaju te peticije za dekanski i za produženje diplomiranja za studente po starom programu, vrijedilo bi sutra tko ide na faks da to kaže onima koji skupljaju te potpise, kada idu već te dvije peticije - što ne bi išla i treća, jer moramo se sami boriti za svoja prava jer nitko sa tog fakulteta neće nam izaći u susret ako mi sami ne pokažemo zube, koliko sam informirana sjednica je 20.rujna , pa molim cijenjene kolege da se požure s potpisima.
Da, trebali bi poslati ili otići osobno, a i sumnjam da netko iz udruge ne čita to ili barem je na forumu. Izborimo se za to da nam ne poskupljuje školarina jer stvarno nemamo uvjeta za to, barem ne kao neka viša škola. Niti imamo specijalistički studij, niti studomat, niti smo u rangu s pravnicima, niti nemamo kolokvija (eventualno 2,3 predmeta po godini), niti imamo ili pismeno ili samo usmeno polaganje ispita što po bolonji treba biti i još niz drugih sitnih, ali ne i nebitnih razloga zbog kojih ne bi trebali povećavati školarinu!:angry:

ganesha

UUUUŽAAAAAS!!!
Katastroooofaaaa!!! mislim šta mi uopće dobijemo za tolike novce??? u tako lijepo uređenoj i sigurnoj zgradi se nalazimo da nas moraju "osiguravat"...
možemo se mi žalit kolko god hoćemo, ali kad su novci u pitanju mislim da nam apsolutno ništa neće pomoć!!! uuužaaassss... i to je naša lijepa, divna, krasna država!!! samo da se uzme što više love od običnih smrtnika...

marek09

Pozdrav ekiša..izgleda da živimo u najskupljoj državi na svijetu!!! usporedba prosječnog primanja sa ovim ciframa je nešto na što se čovjek jednostavno šokira. Ali eto..mene zanima jedna stvar...prije 365 dana sam upisao faks kao redovni student za osobne potrebe,ono klasika 5500 + 300...i sada kako stvari stoje upisati ću parcijalu i neka mi netko kaže koliko ću ja ukupno platiti,recimo da imam položenih 37 ECTS bodova...
Hvala dobroj duši...

p.s. i mene je strah odgovora...

misty

Pozdrav ekiša..izgleda da živimo u najskupljoj državi na svijetu!!! usporedba prosječnog primanja sa ovim ciframa je nešto na što se čovjek jednostavno šokira. Ali eto..mene zanima jedna stvar...prije 365 dana sam upisao faks kao redovni student za osobne potrebe,ono klasika 5500 + 300...i sada kako stvari stoje upisati ću parcijalu i neka mi netko kaže koliko ću ja ukupno platiti,recimo da imam položenih 37 ECTS bodova...
Hvala dobroj duši...

p.s. i mene je strah odgovora...
Očito, osim upisa nepoloženih predmeta s prethodne godine, upisuješ i nešto predmeta sa sljedeće, to će ti ispasti 60 bodova sve skupa, a pogodi koliko bi sve to došlo...6000 kn+300 kn upisnine.:shocked:

laminat

Molim Boga da mi konačno opadne na glavu ona žbuka koju reklamiraju po prozorima,tak da podizanjem privatne tužbe ucjenjujem fax..ili ostavit školarinu ko prije ili ja tražim astronomsku odštetu za žbuku na glavi :D

mica

Očito, osim upisa nepoloženih predmeta s prethodne godine, upisuješ i nešto predmeta sa sljedeće, to će ti ispasti 60 bodova sve skupa, a pogodi koliko bi sve to došlo...6000 kn+300 kn upisnine.:shocked:
a kako nitko ne zna za nas koji ćemo sad morat upisat razliku po bolonji koliko će koštat!?sa npr. 7 ne položenih ispita po starom programu

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks