Jadranka15
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
I mene interesira parcijala, jer sam izvanredni student, a osim toga upisala sam prošle godine drugu, i da li upis traje 2 godine ili i ove godine moram ponovno platiti
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da svi placaju apsolventi 50kn i sto god ti je ostalo i prebacujes iz prethodne placasznači i redovni i izvanredni apsolventi plaćaju 50 kn, ili? i još jedno pitanje, ako upisujemo cijelu 3 god, a ostao nam je jedan ispit sa 2 god dali njega plaćamo ili ne?
izvanredni plaćaju 80 kn za 1 ects bod, tako da si lako izračunaš cijenu školarinebok ljudi ..
imam pitanje ..
ja sam izvanredni student prve godine i mogu prebaciti jedan ispit na drugu god... znaći ja upisujem čistu drugu i onda koliko plačam sad na kraju ..
zbilja sam zbunjea .. dal je izvanrednima ista cijena ili kak ..
helppp
pozz, upisala sam prvu godinu redovno uz placanje 2009. znaci prosle godine.ako sad u 9. mjesecu polozim preostala dva ispita i do kraja rijesim ispite iz prve godine, jel placam onda drugu ili sam oslobođena plaćanja jer sam sve u roku rijesila?? ako netko zna tocnu informaciju molim neka javinajnovije informacije su da se za APSOLVENTE plača bod 50 kn, to su rekle cure koje su jučer pogledale kod sanje to
za ostale je valjda 100 kn
inače, piše cijenik na oglasnoj ploči, tamo kod sanje pa si pogledajte
SVI PLAČAJU BODOVE, redoviti, izvanredni, apsolventi, DAKLE SVE GODINE osim onih koji imaju besplatno studiranje
pravac faks i raspitivanje
I AKO KO SAZNA KAJ, JAVLJAJTE
mislim da možeš biti oslobođena plaćanja samo ako ti je prosjek veći od 3,5 :mellow:pozz, upisala sam prvu godinu redovno uz placanje 2009. znaci prosle godine.ako sad u 9. mjesecu polozim preostala dva ispita i do kraja rijesim ispite iz prve godine, jel placam onda drugu ili sam oslobođena plaćanja jer sam sve u roku rijesila?? ako netko zna tocnu informaciju molim neka javi
Drage kolege! Ne razumijem zašto bismo prosvjedovali. Bolonjizirali su se svi fakulteti i na svim fakultetima se godine plaćaju po bodovima. Skupo je, treba skupiti novce, posuditi itd., ali takva je procedura u cijeloj Hrvatskoj, stoga nema smisla da se samo mi sramotimo prosvjedima, već radije skupite sve studente u zagrebu - pa nekako grupno ugušite bolonjski proces. Zasebno - nema smisla.
ne,nije istina da se na svim faksevima plaća po bodovima,imam frendicu na novinarstvu,na filozovskom i na hrv.studijima i ni jedna ne plaća po bodovima,po bodovima se plaća samo ako im je ostao neki ispit,a mi plaćamo cijelu godinu po tim bodovima,i ne bi se bunili da su to rekli u 6.mjesecu,a ne sad par dana prije,i nisu se ni potrudili staviti oglas na stranicu,nego se gospoda moraju nazivati ako se nešto hoće znati,i nije fer,jer smo izvanredni i da još plaćamo 5 i 100 za nikakva prava,a ruku na srce,nije nam baš ni faks neki..a i sigurna sam da je do tog poskupljena došlo samo zato da si oni napune džepove,jer država nam propada,pa od kog drugog da uzimaju novce ako neće od nas,i to samo zato jer su obećali 1.godine besplatno.Drage kolege! Ne razumijem zašto bismo prosvjedovali. Bolonjizirali su se svi fakulteti i na svim fakultetima se godine plaćaju po bodovima. Skupo je, treba skupiti novce, posuditi itd., ali takva je procedura u cijeloj Hrvatskoj, stoga nema smisla da se samo mi sramotimo prosvjedima, već radije skupite sve studente u zagrebu - pa nekako grupno ugušite bolonjski proces. Zasebno - nema smisla.
točno, nećemo pričati o bolonji... kad oni samo najgore izvuku iz bolonje a one osnovne stvari PARCIJALNO POLAGANJE ISPITA (kolokviji), AKTIVNOST STUDENATA na predavanjima i sl. sve je to nula bodova :angry:slažem se s ovim dijelom da bi svi studenti u Zagrebu polučili bolji uspjeh, al stvar je u tome da ja ne znam kad su oni najavili to poskupljenje? zadnijh nekoliko dana pred upise, pa di toga ima? a o bolonji na faxu bolje da ne pričamo tj. o nepostojanju iste, kao što je napisala kolegica smotankusha
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.