AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Anketa za diplomski rad

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ekipa pozdrav, kolega sa ekonomskog radi anketu na temu studentskog standarda pa ak imate minutu da ispunite anketu bio bih vam zahvalan on,a i ja :D
https://docs.google.com/forms/d/1MQer1JtF3qNYwN-YdAal87IeE8SnGoI07E1H8UAix3Q/viewform
Veselo sam otvorila anketu u nadi da pomognem malo, ali ne znam jel ima smisla. Pošto sam na dragom bivšem poslu i sama radila anketu i dobila savjete ljudi s puno iskustva mislim da se mogla napraviti i malo bolje. Npr pitanje o iznosu na X-ici , ponuđeni su odgovori za redovne studente. Ako se anketa odnosi i na izvanredne studente onda je potrebno ponuditi odgovore i za njih.

Moj favorit;
Jeste li primorani raditi kako biste se školovali? *
Da, radim jedan posao preko studentskog servisa
Da,radim dva ili više posla preko studentskog servisa
Izvanredni sam student te radim stalan posao
Nisam primoren/a raditi

Nego, jel mogu oni koji se ne pronalaze u odgovorima ostaviti prazno?

Unaprijed se ispričavam ako te ovakvo mišljenje ne zanima. :D
Ps. prije nego kreneš sa anketiranjem uvališ par ljudi oko sebe da je ispune i vide jel ima eventualnih nedostataka.

Ninek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ispunila sam, međutim netko je to osrednje odradio. Ako se ne pronalaziš u odgovoru ne možeš ostavit prazno jer sva pitanja osim zadnjeg su obavezna i označena zvjezdicom. Fali dorada, jer izuzev menze i skripta, dosta toga još utječe na kvalitetu i standard studenta.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
također odgovorih na pitanja i slažem se s kolegicama forumašicama da je anketa veoma površno pripremljena. takvi će biti i rezultati.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks