Bovary1999
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zna li netko kad mi dobivamo AAI identitet?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislila sam da ga i mi dobivamo kao i ostali s Pravnog studija, pa...AAI@Edu račun dobivaš čim ga zatražiš.
znači trebamo otići u referadu i tražiti ili?Mislila sam da ga i mi dobivamo kao i ostali s Pravnog studija, pa...
Da, ali ne u Gundulićevoj već na Trg m. Tita 14, soba 51, na drugom katu. Od 10-12 sati. Za izvanredne i utorkom od 15,30-16,30. Ponesi obavezno Indeks!znači trebamo otići u referadu i tražiti ili?
To je već za drugu temu.zna tko kad počinje faks?
Očito to hahaznači trebamo otići u referadu i tražiti ili?![]()
iiiiiiiiii jel zna tko kad počinje faks?haha
HvalaaaaaaaaaaaaDa, ali ne u Gundulićevoj već na Trg m. Tita 14, soba 51, na drugom katu. Od 10-12 sati. Za izvanredne i utorkom od 15,30-16,30. Ponesi obavezno Indeks!
To je već za drugu temu.Thx!
Nema na čemuuuuuuuuuuuHvalaaaaaaaaaaaa![]()
ja sam bila danas ali sam odustala jer je bilo previše ljudi pa mi se nije dalo čekatiOčito to hahaJa idem sutra onda, ionako mi nitko iz referade danima ne odgovara na mail (baš za čuditi se) pa :angel:
još da mi kažeš kad počinje faks tako da ne moram lutat po drugim temama bilo bi super :razz:Nema na čemuuuuuuuuuuu![]()
hahahaha,inače sam nestrpljiva osoba pa zato ovo na mene utječe poprilično frustrirajuće,ali imaš pravo.ima vremenaJoj :shock:
1. nemoj biti lijena, 2. ipak budi jer nečeš još pronaći tu info. Budu valjda uskoro objavili raspored na str faksa, obično počne prvi tjedan u 10mj, znači imaju vremena do ponedjeljka do 23.59h :whistling:
Ne zaziri od lutanja. Neke od najzanimljivih ljudi sam upoznao LUTAJUĆI.još da mi kažeš kad počinje faks tako da ne moram lutat po drugim temama bilo bi super :razz:
dat ću sve od sebe da poslušam ovaj tvoj savjet :awesome:Ne zaziri od lutanja. Neke od najzanimljivih ljudi sam upoznao LUTAJUĆI.Isto je i s informacijama.
![]()
That's the spirit!dat ću sve od sebe da poslušam ovaj tvoj savjet :awesome:
Nop, bila ja kod Relkovića u 8. mjesecu, tad mi je rekao da to tek u 9. mjesecu, pa još mu slala mail jučer i reko mi je da se obratim svojoj referadi za to.Da, ali ne u Gundulićevoj već na Trg m. Tita 14, soba 51, na drugom katu. Od 10-12 sati. Za izvanredne i utorkom od 15,30-16,30. Ponesi obavezno Indeks!
I ja sam nekad bila nestrpljiva, sad samo frustrirana. :cry:hahahaha,inače sam nestrpljiva osoba pa zato ovo na mene utječe poprilično frustrirajuće,ali imaš pravo.ima vremena![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.