AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

AAI račun

Bovary1999

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
znači trebamo otići u referadu i tražiti ili? :confused:
iiiiiiiiii jel zna tko kad počinje faks?haha
Očito to haha :) Ja idem sutra onda, ionako mi nitko iz referade danima ne odgovara na mail (baš za čuditi se) pa :angel:

ellibil

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da, ali ne u Gundulićevoj već na Trg m. Tita 14, soba 51, na drugom katu. Od 10-12 sati. Za izvanredne i utorkom od 15,30-16,30. Ponesi obavezno Indeks!

To je već za drugu temu. ;) Thx!
Hvalaaaaaaaaaaaa:)

ellibil

Očito to haha :) Ja idem sutra onda, ionako mi nitko iz referade danima ne odgovara na mail (baš za čuditi se) pa :angel:
ja sam bila danas ali sam odustala jer je bilo previše ljudi pa mi se nije dalo čekati :D

marionette

Joj :shock: :D

1. nemoj biti lijena, 2. ipak budi jer nečeš još pronaći tu info. Budu valjda uskoro objavili raspored na str faksa, obično počne prvi tjedan u 10mj, znači imaju vremena do ponedjeljka do 23.59h :whistling:

ellibil

Joj :shock: :D

1. nemoj biti lijena, 2. ipak budi jer nečeš još pronaći tu info. Budu valjda uskoro objavili raspored na str faksa, obično počne prvi tjedan u 10mj, znači imaju vremena do ponedjeljka do 23.59h :whistling:
hahahaha,inače sam nestrpljiva osoba pa zato ovo na mene utječe poprilično frustrirajuće,ali imaš pravo.ima vremena :)

Bovary1999

Da, ali ne u Gundulićevoj već na Trg m. Tita 14, soba 51, na drugom katu. Od 10-12 sati. Za izvanredne i utorkom od 15,30-16,30. Ponesi obavezno Indeks!
Nop, bila ja kod Relkovića u 8. mjesecu, tad mi je rekao da to tek u 9. mjesecu, pa još mu slala mail jučer i reko mi je da se obratim svojoj referadi za to.

marionette

hahahaha,inače sam nestrpljiva osoba pa zato ovo na mene utječe poprilično frustrirajuće,ali imaš pravo.ima vremena :)
I ja sam nekad bila nestrpljiva, sad samo frustrirana. :cry:

JK :D Ali ipak je žalosno da je kraj 9mj a oni nisu sposobni objaviti raspored.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks