AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Žalba na ocjenu?

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da li se možemo žaliti na već dobivenu ocjenu u indexu i kako? moram otići u referadu ili na katedru?

Afrodita

da li se možemo žaliti na već dobivenu ocjenu u indexu i kako? moram otići u referadu ili na katedru?

Nemaš se pravo žaliti. To pravo imaš samo na ispitu, odnosno možeš odbiti ocjenu ako nisi zadovoljan/na sa istom.

Nerea

dobro da znam za drugi put. onda ako odbijem na licu mjesta moram ponovno izaći i na pismeni i na usmeni?

Afrodita

dobro da znam za drugi put. onda ako odbijem na licu mjesta moram ponovno izaći i na pismeni i na usmeni?
Tako je, ako prođeš neki ispit i profesor ti kaže ocjenu, ti imaš pravo odbiti. I ponovno moraš izaći na pismeni i usmeni.

fakin

Super Moderator
naravno da postoji žalba

u statutu fakulteta piše da je moguća žalba na ispit u roku od 24 sata od polaganja...onda polažeš pred komisijom, ali koliko sam čuo pred tom komisijom nakon žalbe nema šanse proći jer te pitaju ono što ne znaš...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks