Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pozdrav ,el imaš tu skripticu da mi pošalješDojam o kolegiju i ispitu:
Ovo je ok predmet za izborni, iako je literatura za njega raštrkana na sve strane - ali za nekoga tko radi u javnom ili državnom sektoru, može se naučiti ponešto o informacijama i ponoviti staro uredsko poslovanje. Uči se par dana, ja sam učila 3 dana po nekoliko sati iz Zppi, Musa članak, Ofak članak i prošla sve prezentacije s predavanja, učeći složila opširnu skripticu od 15ak stranica da bi danas na roku Musa pitala Zakon o tajnosti podataka :-D. Naravno nisam ga niti pročitala, a u prezentacijama je taj dio kod profesora Rajka u nekim natuknicama koje nisu razumljive ukoliko niste slušali i bilježili predavanje.
Bez obzira na to dobila sam 4 kod Muse jer sam sve ostalo znala. Pitanja s današnjeg ispita što se sjećam - što je javna informacija, javno tijelo, žalba, osobni podatak, uredsko poslovanje, uvid u spis po ZUPu i ZPPI i dalje nemam pojma jer sam se prva isključila. U svakom slučaju nije teško gradivo i stvarno ispit nije problem.
Bok, imam. Ali u njoj nema Zakon o tajnosti podataka. Napiši mail i pošaljempozdrav ,el imaš tu skripticu da mi pošalješ
[email protected]Bok, imam. Ali u njoj nema Zakon o tajnosti podataka. Napiši mail i pošaljem
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.