Nesto je bilo isto za izvanredne i redovne, ali pišem za redovne
Javni menadžment - imao 2 kolokvija, predavanja obavezna da se može na kolokvije
Sociologija - bio 1 kolokvij, nisu bila obavezna predavanja
Psihologija - 2 kolokvija, ne sjecam se jesu li predavanja bila obavezna
Sudska - 1 kolokvij 12.mj, ostatak na usmenom
Komparativna - 2 kolokvija, obavezna predavanja
Javna nabava- nije bilo kolokvija..
Drugi semestar
Komp politicki sustavi - bila 2 kolokvija + ostatak na usmenom (50% predavanja)
Javno privatno partn - obavezna predavanja, 2 kolokvija
Sluzbenicko - nije bilo kolokvija
Javne politike - obavezna predavanja, 1 kolokvij (cak se za sve dolaske dobiju dodatni bodovi za kolokvij)
Ozbiljno shvatiti kolokvije, dobro je biti na predavanjima, pogotovo sto se tice ovih predmeta gdje su kolokviji jer je punooo lakše tako rijesiti predmete.
Oni koji su redovno polagali kolokvije, vecina je ocistila 1 semestar prije pocetka 2.semestra, i prije ljeta 2.semestar. cijeli ispiti iz nekih predmeta nisu preveliki problem, ali puno bolje je ici na kolokvije.
Javni menadz je bio u 12 i 1mj, Komparativna kraj 10.mj i sredina 1.mj...
Gusti je bio raspored kolokvija u 1.semestru, ali, isplati se nauciti i proći tada...
Za starije studente - sad se koristi aplikacija Merlin, i tu su svi upisani predmeti i profesori preko tog programa upisuju sve relevantne informacije za svaki predmet, tu vam dođu rezultati kolokvija i tako... ( ja sam stariji student, pa mi je to bilo novo). Super je sustav, imate unutra literaturu, konzakte profesora, sve obavijesti o predavanjima dobivate tamo ...
S obzirom da sam ja starija generacija, kad je npr Nauka o javnoj upravi bila 1 predmet , bez kolokvija i literatura je bila Kopriceva knjiga, meni je diplomski zasada iznenađenje po količini kolokvija, koji olakšaju polaganje predmeta. Nemaju svi, ali vecina predmeta ima kolokvije,ili esej za napisati koji oslobađa ili cijelog ispita ( kolokviji= ispit), ili za ispit ostaje jedan dio gradiva...
Nadam se da ce ove info nekome pomoći