AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Rok diplomiranja za izvanrdne studente bolonjce

Petra Pave

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ljudi jel zna netko koji je rok do kojeg moraju diplomirati izvanredni studenti koji su upisali Upravno pravo po bologni?čula sam do 2011.,a da je za redovne do 2010.malo mi je to scary :shocked: i nisam baš sigurna da je to tak..pa da pitam..hvala

Ivy

Admin
Re: rok diplomiranja za izvanrdne studente koji su upisani po bologni

mislim da je najjednostavnije da samo kazem da nema roka

jer ako pocnem objasnjavati pogubiti cemo se svi zajedno:)

znaci
nema nikakvog roka
mirno polazi ispite dalje

Petra Pave

Re: rok diplomiranja za izvanrdne studente koji su upisani po bologni

joj hvala,sad mi je lakše..već sam mislila da nemam izgleda s obzirom na to kaj me još čeka..al upisala sam 2005.a sad sam parcijala 2.još me nauka i financiranje čekaju :(

amaterka

zanima me nesto.. koliko dugo se moze studirati 1.godina izvanrednog studija.. situacija je ovaka: ja sam upisala vanredno i kad sam se iz St-a prebacila morala sam polagat razliku predmeta.i upisana sam kao da studiram parcijalu druge,nisam tu god dala,a naredna mie bila besplatna,tj.ponavljala sam i opet pala s tim da više nisam bila upisana kao student parcijalne druge nego opet kao prve.znači ja nisam ni došla do druge..
sad, koliko dugo izvanredan student moze ponavljati istu godinu, u ovom slucaju 1.godinu..

ne znam gdje da postavim pitanje, a bitno mi je

Jackie

Prema Pravilniku izvanredni student koji u dvije godine ne ostvari barem 35 ECTS bodova, gubi pravo studiranja. No, ta odredba se u praksi ne primjenjuje te nema ni vremenskog ni bodovnog ogranicenja koliko dugo izvanredni mogu studirati.
Jedini slucaj kada gubite pravo studiranja je kad padnete na 8. izlasku na ispit.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks