Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
baš su jadniDo 30.9.2014 vrijedi da se ispiti sa 3.god mogu polagati sa 1 nepoloženim sa druge.
Tada i to ukidaju.
Kolko sam upoznata,na svim drugim fakultetima toga nema.
Jel se može nekaj napravit da barem to ne ukinu?!
očito je već jakoo dugo da udruga (odnosno predstavnici) ne mogu ništa.baš su jadni
sve uzimaju. od premalo rokova, ukidanja dekanskog, mogućnosti polaganja ispita s više godine... a školarina saamo raste..
jel se može javit koji predstavnik? ili ga nemamo :sneaky:? pa barem skupno da nešto dogovorimo, vidimo koje su mogućnosti..:hm::thinking:
ja mislim da je veca diskriminacija ovo sto su ipak NEKIM studentima omogucili polaganje bez ostavrenih 60ectsa. a mi ostali nek se ...Mislim da je ovo diskriminacija...zašto nama treba 60 bodova, a pravnicima "samo" 50? Prema ovom ipak moramo položiti SVE ispite iz 1. da bi polagali nešto iz 2
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.