AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pad godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ivy

Admin
uistinu nemam pojma
sada ako idemo realno
ako upises parcijalu i onda nemres upisati godinu prebacuju te na izvanredne pa je vjerovatno da mozes samo jednom pasti godinu a slijedecu moras upisati ili kompletnu ili parcijalu
sada ne znam koja je tocno tvoja situacija ali ja mislim da samo jednom
zao mi je kaj nosim lose vijesti....

TINY

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Sad ti je fora da kad padnes godinu, ovisi jesi li po starom il po novom...ako npr. padnes 2 god mislim da onda moras upisati po bolonji...uglavnom prije je bilo da su ljudi mogli 2 pasti istu godinu (jer se opet isto tak moze studirati 6 studentskih godina na teret ministarstva (redovno) a onda se mora prebaciti na izvanredne studente)...sve ovisi...mozda da mi tocno napises konkretni slucaj pa cemo vidjeti...ok?

taja

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
a sto ako redovni student na parcijali ne da uvjet? gubi pravo studiranja ili se moze prebaciti na izvanredno?

kninjanin

Ljudi jel redovni student (uz potporu MZOŠ) mora plaćati pad godine i parcijalu ili je oslobođen od toga?

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
uglavnom prije je bilo da su ljudi mogli 2 pasti istu godinu (jer se opet isto tak moze studirati 6 studentskih godina na teret ministarstva (redovno) a onda se mora prebaciti na izvanredne studente)
čekaj, čekaj, kaj se na teret min. može studirati 6 godina???
a ne samo 4????
ja sam upala bez plaćanja, upisala sam '04., dakle, ovo mi je treća godina kak studiram i sad me to
stvarno zanima jer šizim oko toga da najvjerojatnije neću dat uvjet za 3. godinu, morat ću upisat
parcijalu, pa onda opet još jednu godinu studiranja, uglavnom, to bu se odužilo...

girlnextdoor

što trebam napraviti ako sam pala godinu , vanredni student?

kada ponovo moram uplatiti godinu?
i što uopće trebam napraviti?

Ivy

Admin
nicole
mozes studirati 6 god na teret min
nemas beda
znaci sada upises parcijalu i slijedecu godinu i mozda apolventsku ako ce ti trebati ali poznavajuci tebe tesko da bu ti trebala;)

girlnextdoor
ako si pala godinu a upisal kada si upisala ove godine ne moras placati nista jer kao izvanredni student imas pravo jednu godinu studirati dvije godine i ove godine samo odes do referade odnosno sobe 8 i upisujes pravo polaganja ispita
mislim da nista ne placas
mozda eventualno neku sicu za troskove ali nista znacajno

Nicole

nicole
mozes studirati 6 god na teret min
nemas beda
znaci sada upises parcijalu i slijedecu godinu i mozda apolventsku ako ce ti trebati ali poznavajuci tebe tesko da bu ti trebala;)

ok, sad niš ne kužim
toliko je različitih info od različitih ljudi
a tetu mirjanu iz sobe 8 mi je bed gnjavit jer
sam je davila s nečim drugim nedavno..

ak je 6 god., onda mogu odahnut
HIGH LIFE od sada za mene :D

p.s. hvala na povjerenju ;)

Ivy

Admin
nemoj sada odmah high life
to nas uvijek zezne
ponasaj se ko da je 4 godine i da vidis kako ce ispiti sibati;)

Nicole

nemoj sada odmah high life
to nas uvijek zezne
ponasaj se ko da je 4 godine i da vidis kako ce ispiti sibati;)
ma nisam ja misla odmah na bahame otputovati LOL
nego, to mi je jedan teret manje na leđima..
manje stresa
u slučaju da baš stvari ne ispadnu
onako kako sam si zamislila..

ja ću i dalje kao i do sada,
nije mi u interesu studirat do 30e..
(želim diplomiram barem do 28e LOL )

tesa

ovako,ja sad padam drugu godinu pa me zanima jel kod ponovnog upisa te godine moram imat sve potpise?..nemam iz opceg upravnog!!!

..tnx..

Ivy

Admin
onda ces se morati prosetati do Šprjca na konzultacije i zamoliti ga da ti da potpis

a druga mogucnost je da za zig platis u referadi 150kn
pa ti biraj

mya_zg

pa i treba imati sve potpise ali ne vjerujem da će Šprajc dat potpise ako nisi išla na predavanja.bar nije htio davati u 6 mj kada su tražili ako nisu dolazili na predavanja više od 50 posto ukupno dolazaka.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks