Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ništa se nije mijenjalo, upisnina i školarina je 3.600,00kn (300,00+3.300,00)Zna li tko koliko košta školarina za izvanredne studente,da li se što mijenjalo u odnosu na prošlu godinu?
e tak je i meni bilo,al ipak sam uspjela na komisiji položit, al kolko ja znam isto ne vraćaju prijavnice... tak da..govorim iz iskustva svog kolege,koji se muči s politologijom već godinu dana...pao na komisiji,pitao da li vraćaju prijevnice..nisu nikom vratili...s osmijehom zapičili 3 mj.zabrane polaganja
a koliko to košta.)+6 ispita ako se ne varam:
politologija
europski upravni prostor
upravljanje ljudskim potencijalima
i tri predmeta smjera
da,a formula koja se računa za rang listu na specijalističkom je 180 +(prosjek x 20)Dal treba prosjek za specijalistički studij?
mislim da su ti zaboravili lupiti štambilj da si uplatila pola rate. najbolje da odeš u referadu s indeksom.Upisala sam parcijalu, al mi nisu lupili štambilj u index, platila sam samo pola rate, da li to ima neke veze s tim, da li je to praksa ili su jednostvano zaboravili lupiti štambilj?! Molim Vas da mi netko odgovori..
za sad kao izvanredni mozes do kad hoces, vrijedi samo to da gubis pravo ako padnes 8 puta ispit, a kak ce bit nakon ovih upisa vidjet cemo, ali dosta nas vjeruje da ce i dalje ostati takDali netko mozda zna kad se gubi pravo studiranja? Ja sam izvanredni i treci put bi upisala pad godine, po novom sam programu... dal vrijedi samo ono da gubis pravo ako si 8 puta pao ispit?! Zbunjena sam...
Šanse da će tako ostati su minimalne.a kak ce bit nakon ovih upisa vidjet cemo
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.