AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Laptop na predavanje?

Bela8

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pa evo kao kaj sam naslov kaze, dal se isplati nositi laptop na predavanje?

Naravno neki malo stariji koji bi sluzio samo za prepisivanje predavanja, jer barem meni, puno je lakse pisat na komp, neg rucno. Takodjer ko neko ko se bavi dosta kompjuterima lakse mi se skoncentrirat.

I ako netko zna, dali profesori ( predavaci, asistenti kak zelite) dopustaju istoimeni tehnicki gizmo :) na svojim predavanjima .

Cheers, ekipa. Bela.

Andrej21

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pa evo kao kaj sam naslov kaze, dal se isplati nositi laptop na predavanje?

Naravno neki malo stariji koji bi sluzio samo za prepisivanje predavanja, jer barem meni, puno je lakse pisat na komp, neg rucno. Takodjer ko neko ko se bavi dosta kompjuterima lakse mi se skoncentrirat.

I ako netko zna, dali profesori ( predavaci, asistenti kak zelite) dopustaju istoimeni tehnicki gizmo :) na svojim predavanjima .

Cheers, ekipa. Bela.
Tvoja odluka tvoj izbor dal ćeš nosit ;) poznam neku koja nosi laptop prije 2 godine.Skoncentriraj se na ispite jer ih imaš malo rokova ove godine:happy:

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Znam da je prof Savić jednom rekao da je netko nosio laptop jer mu je bilo lakše, a u svakom slučaju mislim da bi bilo pristojno pitat profesora jel možeš ili ne.

Tvoja odluka tvoj izbor dal ćeš nosit ;) poznam neku koja nosi laptop prije 2 godine.Skoncentriraj se na ispite jer ih imaš malo rokova ove godine:happy:
Meni se čini da imamo jednako rokova ko i prije :confused2:

fakin

Super Moderator
pa akademski građanin si, naravno da smiješ nositi što hoćeš na faks, nije ti ovo srednja više da moraš tražiti dopuštenje profesora...
i naravno da ima isto rokova kao i prije, andrej bunca malo...

Bela8

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Alright fala svima na odgovorima. Budem jos i pital za svaki slucaj sve profesore.

Budite pozdravljeni.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks